Menekse22 Nasippp gelmedi canim cok sukur bidaha.sadece sancim var ,yarin yine seruma giderim sanirim
Menekse22 Toprakdag insallah enaz 37ye kadar durur .ama kafan cok rahatlamistir suan dmi,hem haftası hem kilosu iyi masallah
Toprakdag Menekse22 kanama devam etmediyse güzel belki bebek zorlamıştır ondan olmuştur… Kilo olarak geriden geliyor daha fazla olması lazımdı ama haftası güzel doktor ciğer geliştirdiğini söyledi bakalım salı kilo almış mı merak ediyorum… Ciğerleri tam gelişirse 2500 kg olursa inşallah kuveze girmez 😊
Nasippp Toprakdag Ay en çok istediğimiz küveze girmemeleri inş ciğerleri gelişmiştir kilosu da yerindedir vaktinde gelir 🤲🏻
Menekse22 Toprakdag cigeri gelistiyse 2 kilonun üstünde küveze girmez hic canim gönlünü ferah tut. Zaten haftan guzel daha da gidersin.ben de cars 32 olcam ben bile kafa olarak bi tik rahatladım.bi de vucudum az rahatlamama izin verse keske🤭
Babyyyymother Kızlar karnim ağrıyor bugun ara ara sanki ayagini üşütürsün de ağrır ya onun gibi 17+1 im serkjlajli olunca herseyden nem kapar oldum acaba normalmi sizlerde olmusmuydu 🤦♀️
Emlyyyyy June yani bu 8 saat sonra ayaklandim bende sırt agrisiii yapti baş ağrım olmadiii spinalin tek kötü yanı seni cekistirdigini hissediyorsun bide bebek cikarken göğsüne bastırınca nefesim kesildi ☺️
June Emlyyyyy Ben de yarın gideceğim muhtemelen bana da gün verecek , o çekiştirmeler panik yaratır bende dedim doktoruma ama genel anesteziyr yanaşmıyo kendisi 😑 Göğsüne neden bastırıyolar uzun mu sürüyo ?
Toprakdag Menekse22 inşallah ileriki haftaları görüp sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız hepimiz 🤲
Suzii-90 Kizlar ağrım var 😩 sag kasigimda belime ve bacağıma vuruyo ağrısı şiddetli bi şekilde arada bi geliyo ki dayanamıyorum dr a gidicem bugun dua edin bisey olmasın 28.hafta ağrıyla geldi bize 😔
Suzii-90 Merveyakup Nasippp Kelebekler nst girdim kizlar hafif agri çıktı gaz sancısı gibi dedi muayene oldum bi sıkıntı yok ama benim bobreklerde biraz genisleme varmış o da yapabilir dedi progestanin iğnesini de verdi gunde 1 tane ağrıların geçmezse gel yine dedi şuan iyim çok şükür sabah 7 de parol içmiştim o geçirdi ağrımı insallah bidaha olmaz agri falan 🤲
Babyyyymother Suzii-90 cok geçmiş olsun insallah olmaz birdaha kuzun da vakti zamanında gelir Allahin izniyle canim🤲
Hnfmhmt Suzii-90 canım insallah bida olmaz, böbrek buyumesinden oluyodur muhtemelen benim arkadasımdada vardı oluyodu ağrıları stent mi ne ondan takmıslardı hatta.