28umran52 Nasippp yok canım idrar yollarında zaten sarklajdan sonra sürekli oluyo lökosit görünüyordu şimdi bakteri çoğalmış dedi doktor CEMPES600MG antibiyotik verdi onu iciyorum
Nasippp 28umran52 canım çamaşır giyme ılık suyla taharet al bana bu iki yöntem iyi geldi denemeni tavsiye ederim
iremgun Mel-in7dain o zaman yerleşme ilealakalıdır. Kanama alanı falan da görülmediyse endişe etmeyin. Bilmiyorum ki bana da vajinal almak daha etkili dedi ben hep vajinal aldım bugüne kadar. Nasip baklaım inşallah sağlıkla gelsinler
28umran52 Nasippp bidaha denicem canım ama tek eşim yok yanimda arada eltim geliyo bakmaya arada annem arada kaynanam hiç yemek faln yapamıyorum hayirlisiyla bi dogursak
28umran52 Toprakdag canım sürekli yatiyrm yatakta bi tuvalet bi 10 dakka yürüyüş oda evin içinde ince bol pijama giyorumaltina kilot
Nasippp Babyyyymother aynen canım pijama tayt giyorum çamaşırsız elece gezmiyorum 😂 canım ben çamaşırımı günlük değiştirdiğim halde ve ütüleyip giyiyordum yine kurtulamamıştım bu yöntem yaradı bana hava alınca iyi oldu
Babyyyymother Nasippp cok mantıklı bence ne guzel iste hem yontem bulmuşsun hemde kurtulmussun benimde aklımda bulunsun gerekirse bende giymem bütün gün evdeyiz zaten🤭😁
Baybymucize Nasippp bende sancı bebek biryere taş gibi toplanıyordu kasılıyordu hareket etmiyordu bebek hemen geçti ise yalancı sancı olabilir düzenli girmesi lazım ve tekrarlaması lazım sürekli