Merhaba arkadaşlar benim de Doğum hikayemi paylaşma vaktim geldi biraz uzun ve zorlu bi doğum oldu bizimkisi ama sağ salim kavuştuk prensesimize❤ 20.04.2018 de aldık kucağımıza Gökçemizi. 18 Nisan gece çok sancım oldu benim uyuyamadım yaklaşık bi 3 saat ertesi gün hastaneye kontrole gittim nst de sancı çıkmadı ben hemşeriyim çalıştığım hastanede kontrol ettirdim ebe arkadaş açılmama baktı 1 cm açılman var muhtemelen açılma sancısı yaşamışsın dedi. Ben eve geldim biraz uyudum uyanınca lavaboya gittim kanama oldu nişane dedikleri şey gelmişti Doktorum başka şehirdeyseniz yaşadığım yere 1 saat uzaklıktaki şehre kontrole gidiyordum doktora msj attım durumu bildirdim o da sancı olursa akşam gel olmazsa yarın gel bi bakalım dedi. O gün eşimle yürüyüş yaptık merdiven çıktım bol bol ki hamilelik sürecimde en fazla yaptığım şeylerdi bunlar ama sancım yoktu. Sabah çıktık yola gittik hastaneye orda da kontrol ettiler açılmam hala 1 cm di ebe hanım doktora bilgi verdi doktor da başka şehirde yaşadığım için eve göndermedi yatış verdi.bu arada gebeliğim 39+1 di. Bana sabah saat 10 da suni sancı taktılar gün boyu kendi sancım olmadı ebe sık sık geldi kontrol etti açılmam çok yavaş oluyodu gece saat 11 e kadar suni sancı ve nst ye bağlı bekledim o saatte kontrol edildi 2.5 cm açılmam olmuş suni sancıyı kestiler sabah tekrar takılacak dediler açılmam çok yavaş oluyomuş ilk doğumlarda hep olur ama seninki çok ayrı bi yavaş ilerliyo dediler sabaha kadar uyuyamadım heyecandan 6 da tekrar suni sancı ve nst takıldı öğlen saatlerine kadar herşey iyiydi dayanabileceğim boyuttaydı ama öğlen 11 den sonra benim kendi sancılarım da eklenince işler değişti 😞o sancı Allah’ın bir lütfu tabi ama dayanması hiç de kolay değil gerçekten de ben epidural istemedim herşeyi hissederek yaşamak istiyorum diye ama sonra o sancıları çekerken çok pişman oldum açıkçası🤣 saat 2 gibi ebe geldi suyun geldi mi diye sordu yok dedim gelmedi çünkü hissetmedim bi kontrol etti ki suyum kalmamış hiç azar azar gelmiş galiba iç çamaşırıma hissetmemişim kalan suyu da kendi patlattı o aktı gitti onu gayette hissettim saat 3 gibi artık dayanamıyorum beni sezeryana alın diye bağırıyordum ebe de iki gündür sancı çektin kusura bakma bu saatten sonra alamam ıkın bol bol dedi bana ben odanın içinde dizlerimin üstüne çöküp ıkındım yatağın kenarından tutup yatakta ıkındım bu sefer sancılardan mide bulantılarım da başladı kusmalar da eklendi hepsine hiçbirşey yiyemiyodum ebe en son bi çikolata verdi bu şekilde Doğum yapamazsın çok dermansız kaldın dedi derken saat 4 te beni Doğumhaneye aldılar 9 cm açılmam olmuştu ebe doğumhanede nasıl ıkınmam gerektiğini söyledi doktorum geldi hadi bakalım başlıyoruz ıkının elinizden geldiğince Sibel hanım dedi ama bende derman kalmadı ki ıkınayım doktor böyle olmaz hadi biraz güçlü ıkının seri canımı dişime taktım artık son gücümle ıkınmaya başladım doktorun kesi yaptığını hissettim arkadaşlar ama o ara ağrısını hiç hissetmiyosunuz sancıdan kızım inmedi bu sefer aşağı ebe bastırıyo doktor bastırıyo karnıma var güçleri ile en son doktorum ıkınabildiğin kadar ıkın bak artık gelecek bebek hiç bırakma dedi ben var gücümle arka arkaya ıkındım ve ılık birşey çıktı gitti benden kuzum gelmişti dünyamıza ağlıyodu o güzel sesi ile 💞iyi olup olmadığını sordum ebeye çok iyi çok güzel bi kızın oldu dedi o ara bana anestezi verdiler uyumuşum ben dikişlerim atılmış etrafı temizlemişler en son beni uyandırıp odamıza götürdüler meleğim kollarımda miss kokusunu içime çekerek gittik odamıza👼🏻😊bu süreçte en çok eşim yardım etti bana Allah razı olsun kendisinden Rabbim herkese böyle anlayışlı böyle her anında yanında olan eşler nasip etsin 👍🏻Doğumum gerçekten zor oldu kızlar dikişlerim de vardı dışta 5 tane falandı ama sonucu o kadar mükemmel bişeyki Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin kızımı kucağıma alınca yaşadığım hiçbir acı kalmadı onun gelmesi için de herşeye değdi açıkçası. Şimdi kızım 22 günlük dikiş ağrılarım kalmadı herşey çok şükür yolunda bol bol emzirıyorum ve kızımı çooook seviyorum 💞💞
Minik Meleğim Hayatımıza renk kattı çok şükür 💞💞
SibelSametMede canım Allah kızını ayırmasın senden kokusunu eksik etmesin analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim musmutlu aile olmaya inşAllah ❤
Nisanurr Allah razı olsun cümlemize inşALLAH canım benim ☺
SibelSametMede ayyy ne güzel anlatmışsın canım allah analı babalı büyütsün gözün Aydın 🤗🤗 inşallah bizde böyle güzel hikayeler paylaşırız dikişlerin çok ağrıdı mı herkes üstüne oturamadık falan diyo 🤔
Allah analı babalı büyütsün canım benim zor olmuş gerçekten ama prensesinle geçireceğin zamanlar herşeye değer Rabbim ayırmasın sizi sağlıkla büyüt inşallah 🙏 😊
Tugceekrzm Sağolasın canım benim Rabbim sizlere çok kolay doğumlar nasip etsin bizde burda okuyalım inşALLAH ☺
Maliefem Sağolasın canım benim sizin hikayelerinizde çok kolay oldu çok rahat Doğum yaptım tarzı şeyler okuyalım bizde inşALLAH ☺
Maliefem valla dikiş ağrısı biraz oluyo açıkçası ya ben medikalden ortası delik yastık aldım basur ameliyatı olanlar için satılıyormuş o çok rahat oldu açıkçası öyle kesinlikle tavsiye ederim
SibelSametMede amin canım inşallah🤗
SibelSametMede bende alıyım o zaman rahat ediliyorsa teşekkür ederim canım 🤗
SibelSametMede inşallah canım Allah razı olsun 🙏😊
Maliefem rica ederim 😊