Cansu89 Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum çok bilgim yok hayalet çizgi var mı sizce yada ben mi öyle görmek istedim https://imgyukle.com/i/IOnJD1
Azrabetulunannesi Cansu89 aynı benimkide böyleydi 2 gün sonra doktora gittiğimde beta hcg 1400 çıkmıştı hamilesin canım
Aysenurahmettt Bence var benimde böyle çıkmişti şüpheye düşmüştüm bekle 5 gün sonra yine tekrarla ınanıyorm var ❤️
Minersin Cansu89 silik bir çizgi var bence. benim de silik çıkmıştı bir saat sonra tekrar yaptığımda net iki çizgi çıkmıştı☺️
tazeanne00-46 Bende de böyle olmuş idi , çok yeni olduğu zamanlarda bu şekilde olabileceği söyleniyor. Ki bende de öyle oldu , kan testi yaptır en doğru sonucu alırsın.
Bilgedenek Cansu89 Var canım. Benimde adetimden bir gün önce testim böyle silik çıkmıştı. Gittiğimde bebeğim 2 haftalıkti. Kimisinde bebek küçük olsa bile idrara çabuk karıştığı için testte çıkabiliyor demişti doktorum.
Cansu89 Teşekkür ederim herkeze 🙏 bidaha mi yapsam ya heycan yapdim birden , ilk yapdigimda yoktu bi bakim dedim böyle gördüm Dünde ovulasyon testim in t si daha koyu cikmisdi sasirmistim adetime 2 gün var
Perakeds1 Cansu89 merhaba canım benim de bu şekil de olmustu kan testi yaptırdım yeni olduğu için çizgi silik cıkıyo kan da bhc değeri 500 çıkmıstı 6 haftalık hamileymişim siz de hamilesiniz tebrikler 🥰
Cansu89 didem166 çok emin değilim aslında ovulasyon testlerim biraz tuhaf çıkdı bir kaç kez pik gösterdi en iyisi kan vermek