Ugurlu90 Bs3547 kizlar bnde 36. Haftadayim bugun ozellikle yururken alt kasıklarımın ordaki kemikler agriyor yuruyemiyorum agridan sizede oluyor mu
HryYksl Ugurlu90 bende 36. Haftadayım bugün kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı girdi ve yarım saat sürdü nerdeyse doğuma hazırlık aşamaları sanırım 🤷🏻♀️
grmz31 Benimde 36+4 ve aşırı kasılıyor çok sık oluyor ayrıca ama bunlar yalancı kasılma dedi ebe buna yağacak birşey yok sancı olmadığı sürece normal
buseyusuf27 Bs3547 nts de sancın cıkarsa catı muayenesı yapıyolar hayırlısıyla gelsnler ıns bnmde sancım cıktı muayene oldm her hafta kontrole gdyorm nts gırıyorm bıde
Bs3547 buseyusuf27 sancım çıkmadı şükür zamanımız varmış daha böbrek taşı sancı ve kasılma yapıyor birde idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapyor
buseyusuf27 Bs3547 oo baya skntı bnmde ıstirar yolu enfeksiyonu vardı bol su ıcyorm sukur bsy ckmadı bnmde gcms olsn
Gamzes Bs3547 dünde benim öyle oldu kasıldıgında adet agrısı gibi agrıda giriyodu belimden kadıgıma ama şiddetlenmedi sıcak duş aldım rahatladım gittigimde alttan bakıyolar o beni korkutuyo bekliyorum