Bs3547 Merhaba arkadaşlar 36haftalık hamileyim 5 10dk arayla kasılmalar giriyor Sertleşiyor normalmi sizce
gokcek07 Bs3547 düzenli ise ve ağrılar da gittikçe artıyorsa hastaneye gitmelisin herşeyden önce doktorunu bilgilendir
Unicornn Bs3547 23 haftalığım benimde 1 haftadır oluyor aynı şekilde. Ama kasılma şiddeti artmadığı için yalancı kasılma deniyor benim yaşadığıma. Sizin doğuma az kalmış gerçek sancı olabilir sizdeki
Ugurlu90 Bs3547 kizlar bnde 36. Haftadayim bugun ozellikle yururken alt kasıklarımın ordaki kemikler agriyor yuruyemiyorum agridan sizede oluyor mu
Bs3547 Unicornn bende yalancı sancımı diorum bilemedim yarın kontrolüm var şimdi hastaneye gidip gitmemek arasında kaldım
Unicornn Bs3547 Gelme sıklığı ve sancı şiddetine bakın. Daha kısa sürede ve sancınız artarak geliyorsa gerçektir
Minikheyecan Ya arkadaşlar ilk bebegim sezaryen Di böyle şeyler yaşamadım. Bana sancı ve kasılma doğum belirtisibi yaşayanlar tarifleyebilirmi
Unicornn Minikheyecan Ben 22 haftalıkken kasılma yaşamaya başladım bende bilmiyordum ne olduğunu ama karın birden sertleşiyor top gibi oluyor. Kasıklarda da iğne batar gibi sancı oluyor 10-15 saniye sonra karın tekrar yumuşıyor çok değişik bişey 😕