akcayaanneoluyorum Cinarmom İnşallah değiştirebilirsiniz 🇹🇷 ❤️ Eşimle aynı düşünceden dolayı bizde 10 Kasım tarihini istemiyoruz 🖤🖤🖤
akcayaanneoluyorum Cinarmom Bizim de sezeryan, yarın tarih alacağız, o haftaya denk geliyor ama eşim bu konuda aşırı hassas 😬 Tabi doktor hangi zaman aralığı diyecek bakalım 🤷🏻♀️ Sağlıkla gelsinler 🌸
Cinarmom akcayaanneoluyorum hassas olmakla çok haklı.. gönlünüzce olsun inş hayırlısıyla kucagimiza alalım yavrularimizi 🌹
Kmslmsl Cinarmom benimde tam 38.ci haftam 10 kasima denk geliyor doktorum tarih vermedi daha sezeryan için ama 11.11 olarak istiyorum 10 Kasım derse bir gün sonrasını istiyorum bakalım artık kısmet 🤗
babyackgz Cinarmom evet çok iyi anlıyorum sizi bende en ufak bir şeyi düşünüyorum günlerce çevremdekiler daha zamanı var şimdiden neden dert ediyorsun diyorlar ama annelik işte ☺️ tarihi değiştiremezseniz bence dert etmemelisiniz sonuçta normal doğumla da o tarihte gelebilirdi 🥰
begumseker Cinarmom değiştirir belki böyle açıklayınca doktorunuz.. değiştirmezse de farzedin ki normal yolla 10 kasımda kendiliğinden doğdu?? Elden bişey gelir miydi o zaman🤷🏼♀️ Canınızı çok sıkmayın🍀
Sukran_ygnc Benimde o tarihe denk geliyor ama bende istemem böyle hüzünlü Bi günün doğum günü olmasını. Sizin sezeryan olacağı için değiştirmesini rica edin doktorunuzdan haklısınız.