deniiizz 30 haftalık gebeyim 16. haftamdan beri sürekli tatlı yemek istiyorum, nerdeyse her gün yiyorum. Şeker yükleme testim normal sınırlarda çıktı. Ama bundan sonra çıkar mı acaba ? benim gibi olan var mıı ? 🙈😀
mlsmrtgl deniiizz Bende öyleyim ilk 4 ay midem bulamıyordu tatlıdan. Ne olduysa sonra oldu 27. Haftadayız tatlısız duramıyorum. Şeker yüklememde normal çıkmıştı.
Arasarzu deniiizz 27.haftamdayım bugune kadar çok yedim artık yiyemiyorum şekerim çıktı 😂 doğurunca inşallah
deniiizz mlsmrtgl bende öyleyim ya korkuyorum da bi yandan bebeğe dokunur mu vs. ama aşeriyorum resmen yemeden duramıyorum 🙈
Mrvaklynr deniiizz benim de erkek bebeğim hep tatlı yiyorum sürekli gözümün önünden geçiyor tatlılar 😊
rabiatmrsrts deniiizz valla tatlının erkekle kızla alakası yok, ben hep tatlı yiyodum hala yiyorum da ama kızım olacak 😂😂😂
Zeynep_cekim Aynı ben aynı tatlı komasına gitmediğine şükrediyorum kahvaltıda ayrı çayın yanında ayrı akşam yemeği ayrı 😂 bebekte bende gidiyoruz bir yerlere hayırlısı bakalım 😂
Betus344 Mrvaklynr 🙈🙈🙈 Bende öyleyim bide şu sosyal medyada herkes yedıklerını paylasıyor ya özellıkleri tatlı 🙈 ınsan daha cok canı ıstıyor eşimde komaya giriceksın resmen tatlı tatlı dıye dıyo 😂😂😂 elimde değil ama ilk zamanlsr hep ekşi acı ısterdım şimdi tatlı
Betulkalkan deniiizz bende cok tatlı istiyo canım şeker yüklemem de güzel cıktı ama doktorum cikolata tatlı seyler cook yemen dogru degil dedi
NurSema01 27.haftamdayım çikolata yerken tatlı da olsa yerim yapsam mı acaba diye düşünüyorum tek olmadığıma aşırı sevindim şu an 😂😂 şeker yüklemem benim de normal çıktı çok şükür şeker yeme isteğimi meyve yiyerek geçirmeye çalışıyorum çoğu gün 😁
deniiizz Arasarzu bende kesin şeker çıkar bende demiştim ama çıkmadı çok şükür 😀 bebişin ve sen sağlıklı ol da doğumdan sonra bol bol yersin canım ☺️
Ght Çok normal herhlde ya😁22.haftama kadar acayip tiksindim görmek bile istemiyordum.Ne tatlı ne çikolata içinde azıcık şeker olan herşeye karşı.Sonra bişey oldu şimdi aklımda hayalimde hep tatlılar çikolatalı hem de .Frenlemeye çalışıyorum her gün yememek için
Ght deniiizz benim de ahh can neler çekiyor 🙈bütün gün Instagram’da tatlı tarifi izliyorum sonra yememeliyim diyorum eziyet edip kendime bırakıyorum😁