NefesDeniz Esmanurs Bebekler asla besinsiz kalmaz. Özellikle ilk 3 ayda hiçbir sorun olmaz onlar her daim bizden alacaklarını alıyorlar hiç takılmayın. Doktorunuza söyleyin boşuna o zorlayıcı mide bulantılarını çekmeyin ilaç verir size tam olarak geçmiyor ilaçla ama en azından daha rahat edeceksiniz. Ben hem ilaç hemde haftada bir serum takılıyor. Allahım kolay günlere bir an evvel varmamızı nasip etsin 🌸
Esmanurs NefesDeniz Allah razı olsun haklısınız doktoruma bir danışayım Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah annelik daha simdiden zormuş ama onlar iyi olsun da herşeye katlanırız ♥️
Ssabiss Yaa et, balık, tavuk bunlar benim de çok fena midemi bulandırıyor. 11+1 deyim. Umarım bulantılarım en yakın zamanda geçer. Bir de çok fena mide ağrısı başladı ben de. Mide ağrısına tavsiye edeceğiniz bir şey var mı 🙄
Esmanurs Ssabiss sizde bendensiniz düşünmek bile kötü yapıyor beni Allah yardımcımız olsun mide ağrım yok o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim sizi
Muhammedali2021 Esmanurs ilk ay hamile oadigimi bildiğim zaman çok aşırı yiyordum özellikle soğan ve ekmek sonra tavuktan tiksindim ve hamile olduğumu öğrendim sonraki süreç birşey yiyemedim zorla bebeğim aç kalır korkusuyla ama herşeyden tiksindim şuan 6ayligim Allah’ım herdeyi yemek istiyorum doymuyorum ki
Gulsen4224 Esmanurs anlıyorum cnm iki gebelikte zorlandım ilk 4 ay yemek yiyemezdim rabbim yardımcın olsun inşallah atlatırsın hemen☘️
haziranin25i Esmanurs hamileliğimin ilk başlarında erikle beslendim desem yeridir.. Eşim,kendini komutan ilan etti ve midem bulansın veya bulanmasın önüme herseyi koyup yedirtti. Süt ve süt ürünleri badem ceviz 2 günde bir balık 2 günde bir et 2 günde bir tavuk..
haziranin25i Esmanurs böyle besledi aldırdı kiloları 😂😂 besili danaya girmiş gibi yaptı şimdi şükür azalttı 💜
Esmanurs haziranin25i doğrusunu yapmış aslında üstüne giderek Allah razı olsun eşinizden. Darısı benim iştahımın başına 😅
haziranin25i Esmanurs olur kuzum ilk zamanlar sıkıntılı geçiyor ama şükür ki bitiyor hiç bitmese napariz 😱
Minikkus00 Kızlar bende 5 buçuk haftalik hamileyim ilk olacak insalalh. Akşama misafirim var . Haşhaşlı çörek yapayım istiyorum bir zarari olur mu yesem ??
Fatos007 Esmanurs Senin haftalarında sınırsız çubuk kraker yiyordum açlıktan mide gurultusundan yatamıyo gece kalkıp tekrar çubuk kraker yiyordum midemi bulandırmayan tek şeydi.Şimdi 15 haftalığız çok şükür normale döndüm.