Tazeanne11 R_cankesen hayır hiç istemedi. 31. Haftadan itibaren nstye girdim. Her gittiğimde muz ye gel demişti. 😇
Tazeanne11 Kawaharada bolgesel sertleşme sancı oluyor. Bende bilmiyordum bebişin kafası yada poposu saniyordum ama ebeye sordum sanciymis 😂 regli ağrısına benzer olanda yalancı sanciymis doktor gayet normal dedi
SeymaTorlak Tazeanne11 normal doğum yapıcam dokular yumuşamaya başlamış çok az açılmaların var dedi bende anlamadım tam olarak😂
hulya1406 R_cankesen doktor beni de çarş günü nst ye gönderdi toktum ama başka bi bayan vardı 38+4 filandı aç git demişler hatta ebeler tok musun diye sordu kağıdına baktılar aç yazmış doktor yatış yapabilirim ondan aç çektir demiş doktoru.Siz kaç haftalıksınız bilmiyorum ama öyle bir durum varsa ondan kaynaklı olabilir sizinde.
R_cankesen hulya1406 36 haftalık ve sbh geldim iki kere nst girdim ve şuan sezaryen le çocuğumu doğurdum 😊🥰🤗
Sevdiss_17 Hilalgc kuzu. Gecende benim oldu kasilma ile dahada feci oluyodu ama gece uyudum sabah gecmisti
Sevdiss_17 Hilalgc kuzum eger siddetli ve adet sancisi gibi karnina dagiliyo git gorun benim belden baska baski vardi ama kasilmam yoltu diye gitmedim bugunde ic camasirimda islaklik hisseidyorum 🙄
1818-1818 bende 38+4 teyim ne bir sancı ne bir ağrı var.doktor nst ye bağlıyor ağrıfa çıkmadı salı gel demişti gitmedim daha 1 hafta bile olmamıştı yarın gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım direkt kasılmalar başlayınca doğurmaya gitmeyi planlıyorum 😀
Sevdiss_17 Hilalgc benimde yoltu gecti sukur bugun gittim nstde sancilarim cikiyo duzensiz hayirliai artik
hulya1406 R_cankesen Allah bağışlasın 36 haftalık çok erken değil mi ? ☺️ Kaç kilo doğdu? Küveze aldılar mı?
Tazeanne11 R_cankesen gerçekten miii 😍 aayy nasıl heyecanlandım. Daha dün gece konuşuyorduk. Yaa çok sevindim canimm ♥️ Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 😇 durumun nasıl iyi misin ♥️
R_cankesen hulya1406 2.500 doğdu ama çok şükür yanımda almadılar suyum çok azalmıştı baya almak zorundaydı