Tazeanne11 R_cankesen benimde bebişin bacak boyu 2 hafta geriden geliyor. Doktora bu sorun mu dediğimde sende kisasin özürlü musun dedi bana 😂😂 bende hayır hocam dedim oda normal birşey böyle şeylere çok takılmayın genetik dedi. Sende takma hiç genetiktir. Kilosu düşük olsa sezeryanla alırlar zaten 😇
R_cankesen Tazeanne11 sezaryen diyor ama küçük olduğu için değil suyum az ondan ciğer geliştirici iğne vuruldum o yüzden
R_cankesen Tazeanne11 ama bu bı kaç seferdir sürekli küçük bi bebek küçük bi bebek diyor ama araştırma göre de yani çok küçük değil normal ama bilmiyorum ya 🤷
Tazeanne11 R_cankesen doktorum 3 hafta geriye kadar çok normal dedi. Gittiğim doktor acibademin en iyilerinden biri çok güveniyorum ona 😇 daha önce gittiğim doktor 2500 gram olan bebeğime 2000 gram demişti. Bazı doktorlar yanlış ölçüm yapabiliyor. Ki gayet normal kilosu o kadar geri değil hiç üzülme bence
R_cankesen Tazeanne11 bnde 3 tane değiştim de her doktor ayrı bişey diyor 😄🤷ilk gttgn doktora git diyor bu doktor hem kürtajımi yaptı hem de başından belli takip ediyor diye ona gidiyorum ne bilim valla hayırlısı ile bu haftalarda bitseydi 😩🤷
Tazeanne11 R_cankesen tabi degistirmek istememekte haklısınız ben iş gereği Van’da yasiyorum. Doğum için Eskişehir’e geldim o yüzden sürekli doktor aradım 😇
Tazeanne11 R_cankesen hayır hiç istemedi. 31. Haftadan itibaren nstye girdim. Her gittiğimde muz ye gel demişti. 😇
Kawaharada Yaa bebeğin hareketleri baya beni zorlamaya başladı bir bölgesel sertleşmeler oluyor ve regl ağrısına benzer ağrılarım çok oluyor ilk olduğu için kasılma dedikleri şey bu mudur bilemiyorum 🤔 36+3 üz henüz erken değil mi ?
Tazeanne11 Kawaharada bolgesel sertleşme sancı oluyor. Bende bilmiyordum bebişin kafası yada poposu saniyordum ama ebeye sordum sanciymis 😂 regli ağrısına benzer olanda yalancı sanciymis doktor gayet normal dedi