Aysnpmk Eymenimmmm siyah İnci’nin çamaşırlarını falan alıyorum Trendyol dan ya da Trendyol millanın pijama takımını falan almıştım evlenmeden önce memnun kaldım ben yorumlara dikkat edin ama mutlaka 😊
Ozgsgr Eymenimmmm ben aldım kumaş ve kalite olarak gayet güzel geldiler ama şöyle ki doğumdan sonra rahat yiyeyim diye xl aldım ama kaliplar hafif darmis m-l gibi geldi . Sipariş verecekseniz eğer buna dikkat etmenizi öneririm.
Tugbae Eymenimmmm Trendyol mila serisinden alişveriş yapabilirsin özellikle pijama koleksiyonu oldukça başarili Trendyolun
Bilgemert Eymenimmmm Trendyol Milla nın ürünleri gayet kaliteli geliyor ama başka bir markaysa bilemem.
sevara Eymenimmmm ben aldım doğumdan sonra giymek için baya güzel geldi çok memnunum. Pijamoni nın 3lü kadife pijamasını aldım. Alt üst askılı ve sabahlık olarak. Yumuşacık kumaşı.
sevara Eymenimmmm evet bende aralıkta doğum yapacağım için kalın aldım. Sağlıklı kucağımıza alalım bebişlerimizi
Beyzabyk Eymenimmmm ben aldım bugün teslim edildi çok terddüt etmiştim ama çok beğendim nicoletta diye bir marka 2 tane önden düğmeli pijama takımını aldım iyi kide almışım mağzada bulamamıştım bu kadar hoşuma giden takım