Eymenimmmm Merhaba kızlar trendyoldan doğumda kullnmak icin pijama takimi alcam dha önce almadim hic aranızda alip memnun kalan varmi kalitelimi geliyo
merve0128 Eymenimmmm trendyoldan sürekli sipariş veriyorum hiç memnun kalmadığım bir ürüne denk gelmedim açıklamasını ve yorumlara dikkat etmeniz önemli .. ürünleri kaliteli ben bir sorun yaşamadım
Mom-2 Eymenimmmm ben sürekli trendyoldan alışveriş yapıyorum söyle birşey var butikler farklı olduğu için kaliteli olanlarda var olmayanlarda ama sonuç olarak güvenilir para iadesi var 😊değişim var 😊
Bgmky Eymenimmmm trendyol a baktım bende bi de instagramdan bikaç sayfa takip ediyordum. Aynı takım trendyolda 2 katı fiyattaydı. Bilgin olsun canım bence iyi araştır
mercimekkmom Eymenimmmm Trendyolda Marka olarak STRAWBERRY. Bu fırmadan aldım ıkı ürün gayette guzel geldı bı bakın ıstersenız.
Eymenimmmm merve0128 evet bazi ürünlerde hic memnun olmamış alanlar bazilarinda cok memnun klmislar tskkr edrim
Eymenimmmm Bgmky kaydettigim bikac urun var 70 ila 100 arasi hepsi snn instagramdan kaydettigin sayfalari soylermisin bende bakayim ürünler büyük beden oldugu icin cogu sitede fyt artiyo beden büyüdükçe
Merveacar97 Eymenimmmm ben aldım onu dugmelı olanlardan siyah inciydı sanırım markası gayet guzel geldı yumusacık
Zuhal14 Eymenimmmm effort marka lohusa seti aldım gayette beğendim çocuğum için de kendim için de sürekli alışveriş yaparım bi sorun yaşamadım yıllardır
Baybymucize Eymenimmmm canım yorumlara dikkat et ben mesela aldım hiç garip şeyler gelmedi hepsi güzeldi bazıları umduğumdan bile güzeldi
Mom-2 Eymenimmmm ben elitol dan Trendyol alaçatıdan birde magaza marka ürünlerinden sıkıntı yaşamadım
Naren1 Eymenimmmm Trendyol dan devamlı alıyorum aldığım tek bi ürünü beğenmemiştim. Ama gidebiliyorsan özdilek varsa yakınlarında bi bak derim dantelsiz spor dantelli istediğin tarzda ve modelde pijama takımları gelmiş ben önceden almıştım yeni ürünleri görünce bayıldım