Deryaaa1 Benim de 28 ekim ama dün yaptığım testte negatifti. Artık beklemiyorum daha da test yapmam. Kasıma hayırlısı😊
Tezcansadulla Deryaaa1 6,5,4 gun kalaya kadar hep negatifti simdi 3 gun kala ise silik haylet cizgi var ama olurmu olmazmi bilemiyorum Yarin sabahki test daha net olucak insallah
Tezcansadulla Boncukgiller003 insallah cnm insallah bakalim hyirlisi yarin sabah silik cizgi hala varsa umut var demektir 🥰
Deryaaa1 Hayırlısı olsun çok sevindim😍 yumurtlama gününüzü hatırlıyor musunuz? Ya da net biliyormusunuz🤭Tezcansadulla
Tezcansadulla Deryaaa1 bakalim cnm nasip kismet bikere de kimysal gecirdim hani hayirlisi olur bu sefer insallah
Tezcansadulla sssyyysss yaptm cnm test dunden daha belirgin ama hala silik cizgi reglime 2 gun var bakalm
Ebrar3435 Tezcansadulla benimde akıntı ve göğüs agrım vardı kaşık ağrılarım adet sancisi gibiydi birde kemik ağrılarım vardı test yaptım pozitif çıktı ama reglmdan 9gun sonra yaptım ben
blueberyy00 sssyyysss AA postunuzu yeni gördüm az önce bende post actim bu zamanda adet bekleyenler varmı diye bende çatlatma ognesi kullandım 15. Gün bugun 11.12 gün silik çizgi gördüm ama test yapmayı biraktim 29 Ekim.benimkide