Daha ruyalariniza gircek bu istemsiz her hamile de kuruntu kafaya takma oluyor ben son haftalarımankadar.olcem derdim amacım sizi korkutmak degl istemsizce her hamile de oluyor ama şunu anladım inanın hiç bir kadının hamilelik doğumu hiç birine benzemiyor ve herkesin acı eşiği farklı benm cnm tatlı degl ama sezeryan oldum iki gün normal doğum sancısı sonuna kadsr çektikten snra kalp atışı durunca ablam hemen beş dakika doğum oldu açılma yüzde yüz du 😁🙏 ya bu bu doğum süreci Allah dan snra bebek le vücut planlıyor emin olun süreç kendi kendien ilerliyor siz e ne yaparsanız yapın kaçış. Yok sadece zamini gelsin diye bekliyoruz ama doğum anında korkudan bayılırım filan kesin duygular tavan olur derseniz o telaşlar korkular hop unutuluyor doğum telaşındn insanın aklına gelmiyor emkn olun doğum olana kadar sırf bebek dusunuluyor birde rabbme diyoruz Allah’ım yardım et başka o korkulr inanın akla bile gelmiyor 🙏❤️bu arada çatı muayenesi hiç acıtmiyor korkmayın egerki sonda takilcak da oda hiç acıtmiyor anlamadım bile takarken koldan kan alirlarken bile daha çok acı oluyor ❤️ ❤️❤️❤️