Annem42 suyunuz geliyosa bebek enfeksiyona açık demektir acilen hastaneye gidin (bence 10 bucukdan beri su değildir ama ) siz gidin

Hemen hastaneye gitmeniz gerekiyor su geldiğinde. Su gelmeden önce sancı veya nişan gelirse evde beklenir lütfen direk hastaneye gidin

Eda_Durak19 su olabilir kiminde sızıntı halinde yavaş yavaş gelir uzun sürer kiminde birden şiddetli bir şekilde boşalır bu kesenin nereden yırtıldığıyla ilgili bazen bebek de kanala girmiş oluyor ve orayı tıkadığı için yine sızıntı halinde gelmesine sebep olabilir

Eda_Durak19 su geldiğinde 24 saat içinde doğum başlar yada başalatılır fazla beklemezler kendi sancınızla açılma olmasını beklerler olmazsa suni ile destek verirler 24 saat içinde açıklık tam olmazsa bebeğin de stres durumu takip edilip sezaryene karar verilebilir psikolojinizi bunlara da hazırlayarak gidin umarım her şey gönlünüzce olur sancınız çok değilse panik yapmayın duşunuzu alın hazırlanın doktorunuza haber verin ve hastaneye gidin en geç yarın bebeğinizi kucağınıza almış olursunuz inşallah 🤗

Cesurun_annesi gıttım 11 bucukta nst sancı cıkmadı sızıntı dıye fitil yazıp gnderdi eve ama inanin sabahtan 4cocuk bezi oldu giıecek pjamam iç camasrm kalmdı

Cesurun_annesi amin insallah sancı gelip gdyr bi şiddetlnmdi Allahım napcam ben resmen suyum geldi su degıldr dıye eve gndrdler

melay1997 gtmdm canım suyum hala gtmye devam edyr eve gnderdi devlt hstnsı npcam sasrdm buyuk abdestm var gbi hssedyrm söylmsi syıp gaz ckrtyrm öyle

Annem42 canım bende 35+4 de suyum geldiği için doğum yaptım 12 gün oldu ama seni neden gönderdiler eve

Annem42 devlette pandemiden dolayı zora sokuyorlar, uğraşmak istemiyorlar işlerine geldi. Durumun varsa lütfen hemen özel hastaneye git riske atılacak bir durum değil bu.

Annem42 canım benim suyum da az gelmişti ilk başta 3 saat hiç sancım olmadı. Sonra hafif hafif olmaya başladı 3 saat sonra doğurdum.1 cm açıklıkla gitmiştim açılmam çabuk oldu. Dikkat et bence bidaha git baksınlar.

Cramel geldm cnm yttm hstanye sancım yok resmn sabaha kadar sancı cktm smdi hiç yok biranönce olur ins

Annem42 acıklık var mı canım dun bnde nst de sancı cıktı acıklık yok diye gerı geldim hastaneden sımdılık hıc sancım fılan yok