gokcek07 tgbktszdmr Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ ah neler yaşadım ben 5.gebeliğim bu diğerleri hep düşük oldu malesef İNŞALLAH bu defa sağlıkla gelsin evladım
tgbktszdmr gokcek07 oy canım güzel annişim rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip eylesin İnşaAllah 🤲🏻🤲🏻
gulnurkatrancu E-v-A101 ya benim de 29 haftalık her gun normalde atıyordu bu gun hic atmadı hic suanda bile bekliyorum atmasını ama atmadı sabah kadar bi tık olamsa dokotra gitcem sizlerede böle oluyormu 🙄
E-v-A101 gulnurkatrancu benim hala düzensiz o yüzden birşey diyememiyorum ama sen bebeğimin hareketleri düzenli Normalde ama atmıyor diye düşünüyorsan git tabi için rahat eder inşallah hiçbir problem yoktur ki inanıyorum ki yoktur da. Ferah tut içini 🥰🥰
tgbktszdmr -ozgedag aynen ultrason da garip gurup haraketleri var🤣 bu mu diyorum içimde hareket eden dışarıdan hissedemiyorum bide 😁
MinikKoala tgbktszdmr ilk gebelikte biraz zor hissediliyor karın kasları henüz sıkı olduğu için ama ikinci gebelikte hemen hissediyorsun 🥰 ilkte 20. Haftada ikincide 13 haftalık filandı sanırım baya erken hissettim 😅
tgbktszdmr MinikKoala çok hafif kıpırtı hissesi şu sıralar yine de emin olamıyorum tabi ilk gebelik olduğu için☺️
Ortmenanne16 tgbktszdmr tam 20. Haftada bir baktım karnım çıkıp iniyor gözle görülür bir şekilde hissediliyor
Ezolym Minnakkurabiyeveannesi Allah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin benmki belli değil daha bi erkek bir kız dediler ayrıntılıyı bekliyorum.
Emina17 tgbktszdmr bana da sorup duruyorlar 17.haftadayiz. Yani bazen anlik kimildama oluyor gibi ama ben hisettigim an kayboluyor nedir diye anlamaya çalışırken. Ilk hamileligim sanırım cok anlayamiyorum😅
tgbktszdmr Emina17 aynen ben de öyle tam bişeyler hissediyorum tüm odağımı veriyorum sonra hiç bişey hissedemiyorum 🤣