papatya35 İlk hareketi 17.haftada net olarak ciddi bir tekmeyide 19.haftada hissettim şuan 20+4 olduk tv karşısında uzanırken pıt pıt atıyo artık ben uyurken o kalkıyo 🥰😂 her gün hissediyorum ama düzenli değil tabi ki .
M-Mine Umutluuu bende 26. Haftadayım , gün içinde hareketi yok akşamları 1-2 ancak çok belirtisi yok . Senin nasıl gün içinde hareketli mi ?
Umutluuu M-Mine evet canım ama düzenli değil. Bazen sabah 8-9 gibi bazen 12 gibi bazen her iki saattede oluyo. Gün içinde ve akşamda hareketli ama uzun süreli değil.
29temmuz Benimde kızım olucak 18 haftalık hamileyim ama henüz çok bir tekme duyamıyorum kızlar normal mı sizce
NurTekmile tgbktszdmr ben ilk 21. Haftamda hissettim tam oturdum karnımda balık oynamıs gibi yer degistirdi güclü hissettim 😅❤
1PrensAnnesi tgbktszdmr 13 haftadaydım dalgalanma şeklinde oldu ama ilk gebeliğimde 18-19 haftada hissetmiştim
Lady-pnkk 724mari ben hissettim zaten cok hareketliydi ultrason kontrollerinde 12 haftadan beri hissediyorum suan cok artti ve guclendi tekme atiyor bildiginiz
Minnakkurabiyeveannesi Erdem21 evet erkek bide ikinci hamilelikden dolayiymis ilk hamileliğimde 20.haftalarda hisettim
Bibliophilia-1991 tgbktszdmr ben 19. Hafta da hissettim gıdıklanmak gibi bir duygu sonra daha çok sıklaştı 😇
Gamsseee tgbktszdmr 18.ci haftadayim ama hala hiç bişey hissetmiyorum bende artık hissetmek istiyorum
Mutlulugumm123 tgbktszdmr 2.gebeligim olmasina ragmen hareket dalgalanma seyrime yok 😢 17+2deyiz hayırlısı bakalım. Doktoruma 16+4′deyken söyledim hissetmiyorum diye hissetmen lazım artık dedi ama malesef 🤷♀️🤷♀️
tgbktszdmr gokcek07 bende öyle birşeyler oluyor uzun süreli olmadığı için ne olduğunu anlayamadan bitiyor 😂
gokcek07 tgbktszdmr alışırsın daha oo nelere şahit olursun ☺️ ben içimde mısır patlıyor sandım bi dönem hatta doktorum ne hissediyorsun dediğinde ona da söyledim 39 dayım hala doktorum kızıma mısır patlağı der aramızda esprisi kaldı 😂
tgbktszdmr gokcek07 ay İnşaAllah bazen zaman geçmiyor gibi 🤣 sen bitirmişsin MaşaAllah azıcık kalmış kucağına almaya🥰
gokcek07 tgbktszdmr Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ ah neler yaşadım ben 5.gebeliğim bu diğerleri hep düşük oldu malesef İNŞALLAH bu defa sağlıkla gelsin evladım