Deleted5544 Gamiiiii ne diyet uyguladım ne dikkat ettim. hamburgerde yedim cola da içtim canım istediğinde. hatta son 4 hafta hiç doyma hissim yoktu, sürekli yemek yiyodum
Nhyas İlk hamileliğimde 64 kiloyla hamile kaldım doğuma 88le girdim🙈 kızım 8-9 aylıkken 56 kiloydum sağlıklı beslenerek ve yürüyüş yaparak vermiştim.
Deleted5544 zeyzey95 doğumhane katında sancı odaları var ama normal odaların aynısı önce oraya yerleşiyosun doğuma kadar oradasın, eşinde yanında oluyor. doğumdan bi kaç saat sonra normal yatış katındaki odaya geçiyosun taburcu olana kadar orada kalıyosun
Deleted5544 zeyzey95 özel hastaneye para verme sebebimiz yanımızda biri olması zaten 😂 kocamı yanıma almıcaklarsa napıcam özeli 😂 seninle tanıştığımızda daha 11 haftalıktın şimdi 38 olmuşsun zaman hızlı geçiyo ☺️ bol bol uyu nolur benim yerime de uyu hatta 😂 bide yorumlarında gördüm, göğüs ucu olmasada bebek tutar demişsin ama benim ucum sıfırdı ve kahverengi kısmı bile alsa tutamayabilir. silikon göğüs ucu al yedekte dursun bence. sütüm taşmasına rağmen tutamadığı için az beslendi ve sarılık oldu mesela
150403 Sevcandumaan 68 ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım doğum yapalı 11 gün oldu tekrar 68 oldum