Sevcandumaan Kızlar kaç kilo ile doğuma girdiniz ? Doğum sonrası kaç kilosu geri gitti 🙄 Aşırı merak ediyorum 2 gün sonra hayırlısı ile doğumum olacak🙏🏼
Periliko Sevcandumaan +21 ile dogum yaptim Oglum 6 aylikken -19 Matematik problemi gibi oldu ama neyse 😊
UmmuHamza Sevcandumaan 55 ile hamile kaldım 80 i gördüm sanırım doğuma girerken 😁 ama 6 ayda 54 e geri düştüm 🥰 elhamdulillah
Beyza_yzk Sevcandumaan Oğlumda 66 ile hamile kalmıştım 81 ile doğuma girdim doğumdan çıkınca 74 düm 1 hafta sonra 66 yı gördüm bol bol su tüketmek hem ödemi atmaya yardımcı hemde süt artamasına şimdi kızımda 58 ile hamile kaldım 29+4 ün 9 kilo aldım bakalım bunda nasıl olacak 😊
olalahoppala Periliko bende 34. Haftadayim. 20 kilo almisim. Ama sanki ödem gibi elim ayagim yüzüm şiş. Insallah bende veririm
esloka Periliko ilk doğumda 8 kilo almıştım doğumdan sonra 2 kilo kalmıştı (aç yaşadım resmen ) şuan 14 kilo aldim kaç kalacak bakalim
UmmuHamza Sevcandumaan Evet evet veriliyor daha erkende verirsiniz ama emzirme dönemi iştahı açılıyor insanın ☺️
Periliko olalahoppala emzirmek cok cabuk kilo verdiriyor. Birde zaten emin olun çogu ödem. Hamilelikteki fotograflarima bakiyorum bazen korku filmi izliyor gibi ürküyorum 🥰
Periliko olalahoppala malesef guzel sona ulasmak için biraz tonton olmak gerekiyor 😊 30.haftaya kadar bir sekilde gidiyorda 30.haftadan sonrasi zor
zeyzey95 Deleted5544 canım bişey sorucam sana bende pendik Medipolde doğum yapıcam 1-2 hafta içinde merak ettiğim bişey var hastaneye yattığımızda odamıza giriyoruz orda sancı çekip direk doğumhaneye mi gidiyoruz yoksa doğumhaneden önce sancı odası gibi bi yere alıyolar mı? Devlette öyle oluyomuş da genelde sancı anında yanında kimse olmuyomuş falan eşimde diyo özelde de öyledir direk odadan doğumhaneye almazlar falan bende hayır öyle değil dedim ama inşallah eşim haklı çıkmaz 🙈
Sibelsncar Sevcandumaan ben hep bekarken kilolu bir kızdım evlendim verdim kilo 65 düştüm hamile kalınca 15 kilo aldım onuda verdim şimdi yine hamileyim 65 le kaldım 77 yım ama 2 çocukla kesin 50 görürüm çok yorulucam biliyorum 😔🤦
Deleted5544 zeyzey95 doğumhane katında sancı odaları var ama normal odaların aynısı önce oraya yerleşiyosun doğuma kadar oradasın, eşinde yanında oluyor. doğumdan bi kaç saat sonra normal yatış katındaki odaya geçiyosun taburcu olana kadar orada kalıyosun