Dilaraant56 35+3 Mide yanması çeken anneler önerilerinizi bekliyorum çok kötü durumdayım mide den dolayı önerilerinizi bekliyorum
Bussylcn Dilaraant56 36+4 hamileyim. Yaklasık 5gündür bende inanilmaz bi mide yanması hissediyorum. Olips naneli seker atiyorum agzima kırmadan bitene kadar emiyorum. O nane hissi bana inanilmaz iyi geliyor. Sizde deneyebilirsiniz
gokcek07 Dilaraant56 bende bi dönem epey yaşadım rennie şurup kullandım doktorum yazdı iyi geldi bence bi danış doktoruna
Dilaraant56 Bussylcn teşekkür ederim yarın sabah ilk isim naneli seker almak olucak . Herşeyi denedim gecmedi
SeldaSngl Dilaraant56 bazen kendimi ejderha gibi hissediyorum bu yanla yüzünden 🤦🏼♀️ Tek iyi gelen soğuk süt oluyor. Deneyin inşallah size de iyi gelir
irva Dilaraant56 Şuan alev çıkarabilirim ağzımdan o derece yanıyor midem.Şu sıralar yaramıyor da hiçbir şey.😔
SeldaSngl irva geçen her hafta çözümü olmayan farklı bir şikayet maalesef 🤦🏼♀️ Sağlıkla kucağımıza alsak hayırlıyla şu ağrılardan kurtulsak 🙏
gokcek07 Dilaraant56 ilk 4 ay bulantı ve kusma cekip sonra tam geçti derken mide yanması ki normalde de reflüm var mahvetti beni ama şurup iyi gelmişti, annelik zor Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🙂
SeldaSngl Dilaraant56 ben denemedim ama annem kabak çekirdeği çok iyi gelir demişti şimdi hatırladım. Onu da bi deneyin
Dilaraant56 gokcek07 aynen öyle inanki ne uyku uyuya biliyorum her gün ağrı sızı birde mide yanması eksikti oda tam oldu
Dilaraant56 irva bende daha önce yokdu arada bir oluyordu 2 gündür mahfetti ağzımdan ateş çıkıcak gibi hissediyorum
Suskunkadin Dilaraant56 gaviskon şurup anında etkili yani Bnde öyle sizin bünyeyi nası etkiler bilemiyorum 😊🤷♀️
gokcek07 Dilaraant56 ah bilmez miyim neler çektim ben 🙄 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı ☺️
MehtapErol Dilaraant56 Ben 18+6 yım. Soğuk süt iyi geliyor, tamamiyle kesmiyor ama o anlık geçiriyor hafifletiyor.