zeyzey95 Oznur1_23 bende 35 haftaya kadar 2 kilo aldım sonra 37 de baktım 2 haftada 2 kilo daha almışım ama yemem de bi artış olmadı ödem olduğunu düşünüyorum bebeğimin kilosu da bir hafta önden gidiyor yani takıntı yapmana gerek yok canım bebeğin gelişimi iyiyse sorun olmaz
Ayferavci Ozdenkekec inşlhh Normal doğum rapim hepimize nasip eder ameliyata kimse zorunda kalmaz 🙏🏻💙
insan_insan Bende bir doktora sormuştum 100kilo üstü normal yapabilir mi diye neden yapamasın tıbbi bi sebep olmadıkça demişti. Hatta normal doğumu daha çok tavsiye ediyorum kilolu bayanlara sonraki iyileşme sürecinden dolayı demişti.
Busekrkmz Ayferavci normal doğumun kiloyla alakası yok ama hem kilolu olup hem sağlık sorununuz varsa belki o zaman yapamazsınız. Normal doğum çatı genişliği ile alakalı çatınız genişse çok rahat yaparsınız ama darsa doktorlar bile önermiyor. Ben 95 kiloyla doğum yaptım en fazla 10 dk sürdü doğumum.
Ayferavci Busekrkmz ayyy inşlhh benimde sizin gibi olur çatım darmı geniş mi bilmiyorum doktor öyle bir bilgi vermedi
Busekrkmz Ayferavci çatı muayenesi olduktan sonra doktor söylüyor aslında normal doğuma müsaitsin diye. İnşallah benim doğumum gibi kolay olur sizinki de.