hifabostanci Fadikfs ya semptomlar hızla yayılıyor siz direk mesafe koyuyorsunuz, ya ayni ortamda pek yanyana olmuyorsunuz ya da covidsiniz ama semptom yok fakat baskasina bulasmamis bu da tasiyici durumuna geciyor.. Covid gecirmis biri olarak söylüyorum..
EsraKaramuk Fadikfs Benim eşimde geçirdi virüs malesef. Ben negatiftim. Odaları ayirmistik biz eşim daha test sonucunu bile öğrenmeden. Çok şükür atlattı.
atescan27 Fadikfs benim cnm eşime bulasmadi yeni atlattım bende bana o kadar masaj yaptı aynı tabaktan kaşıktan yedi şükür bişey çıkmadı onda
ayshoo var canım annemlerin başına geldi 5 kişilik evde aynı ortamda yaşayıp yemek yediler ama sadece 3 kişi pozitif diğer 2 kişi negatifti çok garip bir virüs bu
Fadikfs Kbraisik1 kaçıncı günde test yaptırdınız eşiniz pozitif olduğunda hemen bulaştığı an pozitif çıkıyor mu ki
ayshoo Fadikfs sanırım birazda bünyeyle alakalı babamın durumu ciddiydi başlarda hastaneye yatırdılar yanında birini istediler malesef pandemi hastanesinde kalıcak negatif olan kardeşim kaldı 2 hafta çok şükür iyiler kardeşimede o süreçte test yapıldı negatifti hep hiç belli olmuyor işte çok illet bi virüs bi an önce kurtuluruz inşallah
Fadikfs FatRam_1703 belirti olmadan yapıyorlar mı yada pozitifle ilk gün temasta çıkar mı sonuç hemen acaba
FatRam_1703 Fadikfs belirti olarak ateş öksürük boğaz ağrısı biraz da halsizliğim vardı bugün 6. Günüm kendimi iyi hissetmiyorum acile gittik en sonunda test yaptılar
Fadikfs atescan27 hadi ya artık psikolojik olarak sanki bulaşmış gibi hissediyorum sanki boğazım acıyo virüsü duyunca
Kbraisik1 Fadikfs eşim pozitif çıktıktan 5 gün sonra test yaptırdım negatif çıktı canım sonuçta aynı evde yaşıyoruz bi şekilde temaslı olduğum için yaptılar testi çıkıyodur heralde bilemiyorum
atescan27 Fadikfs yok cnm psikolojik o ben çok ağır grib geçiriyorum sandım tad ve koku gitti test yaptılar çok şaşırdım çevremde ilkez ben oldum çok şükür atlattım
atescan27 Oznur1_23 bulasmayana bulasmiyo cnm ama bence öksürükten bulasiyo ben hiç oksurmedim iyileşmeye başlayınca oksurdum
atescan27 Fadikfs strese girme cnm çocuğunda strese sokarsin bişey olmaz insallah şüphen varsa hamilelere sorgusuz sualsiz test yapiyplorlar