World Brc84 😳 aynıları bende de var ama test vermek gereklimi bilmiyorum 🤷🏻♀️ sonuçta ilaç tedavisi uygulanmıyor
Mom-2 World bende de bir haftadır baş ağrım vardı çok şükür o geçti ama 4-5 gündürde tat koku kaybım var bugün biraz düzelir gibi oldu ben gitmedim ilaç tedavisi uygulanmıyormus ve çoğuna test bile yapılmıyormus Rabbim şifamızı versin bol C vitamini almaya bakın bol sıvı tüketmeye bakın
Brc84 World evet 35 haftalık hamileyim sağlık bakanlığı ilaç kullanamayacağımı söyledi. Bol c vitamini ıhlamur sarımsak bu gibi bitkisel destek yapıyorum kendime
Masev World asiri kas agrisi ile basladi kollarda bacaklarda ve sirtta, bogazda gicik gibi ara ara gelen bir öksürük sonrasinda 37.5-38,5 arasi ates ve asiri terleme ve koku azalmasi şeklinde oldu
Oznur1_23 prensmusta tez zamanda geçer inşallah canım ateşin olmadığı sürece Allah’ın izniyle bebişe bir şey olmaz 🙏
ipekipek fatmaozdemir1 tat ve kiku kaybi tamamen mi oluyor ? Bendede siddetli bogaz ağrısı var sadece ama bilemiyorum koku kaybi yok
Mom092 World benm ilk belirtim öksürüktü cigerden geliyodu hafif hafif ertesi gun tadim kaybolunca gittim test yaptirdim hemen pozitif çıktı