Kubraeva Oznur1_23 ya cok korktum hatta oturup agladim bile Allahim sifa versin butun hastalara kendimden cok bebegim icin korktum suan cok cok iyiyim Insallah yoktur sanada cok gecmis olsun cnm acil sifalar insallah 🤲🤲
Oznur1_23 Gul2127 bebeğe zararı ilk üç ayda tehlikeli diye biliyorum ama bazı pozitifler ateş çok olursa ateşten etklenebiliyornuş benim ki 29 haftalık şuan doktora sordum bebeğe geçmemiş şimdiye kadar ama mutasyon değiştirse garantisi olmaz dedi
Oznur1_23 Gul2127 benim başım çok ağrımıştı boğazlarıö kapandı birde göğsüm sıkıştı ateşli gibi nefes alamamıştım ama ateşim hiç çıkmadı gecesinde acile gittim nefes alamadım pozitif çıktım
Oznur1_23 prensmusta ben bu kadar iğtenç bir şey görmedim bir hadta olacak karantinam biteli daha tat koku yok burnum tıkalı gibi 😔
prensmusta Oznur1_23 gerçekten nasıl lanet bişeymiş.10gündür hayatım karardı benimde,bide bebişi düşünmemin stresi,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲😢
Oznur1_23 Kubraeva amin inşallah canım 🙏 korkma Allah büyük bebişlerimize geçmiyormuş sen moralini yüksek tut
Brc84 World ilk hafif boğaz ağrısı ve kesik kesik öksürük daha sonra baş ağrısı , ayak - bacak ağrısı başladı
Merve002 Bende dr öksürük boğaz ağrısı var bide ölücem bir haftadır test dr yaptırmadım hep grip.diye avutuyorum kendimi allahtan ateşim yok rabbim hepimize şifa versin inşallah bebeğime bisey olmasın da hayırlısıyla atlatalım
Oznur1_23 prensmusta tez zamanda geçer inşallah canım ateşin olmadığı sürece Allah’ın izniyle bebişe bir şey olmaz 🙏
Betulsgn World bugün 12.günüm ve hastaneden cıkış yapıyorm Allahum o acılar agrılar gitti cok şükür aglamak istiyorum kurtuldum diye bağışıklıgına cok iyi bakmam lazım
fatmaozdemir1 Gul2127 25 haftalık gebeyim koronayımTat ve koku kaybı yaşadım ağır bir grip geçirmiş gibiydim Ararı vücut ağrılarım oluyor ve şu an boğazıma atmış durumda
Gul2127 fatmaozdemir1 geçmiş olsun sağlıkla atlatırsınız inşallah ben su an corana mıyım bilmiyorum henüz doktora gitmedim siz gittiniz mi
ipekipek fatmaozdemir1 tat ve kiku kaybi tamamen mi oluyor ? Bendede siddetli bogaz ağrısı var sadece ama bilemiyorum koku kaybi yok
World Brc84 😳 aynıları bende de var ama test vermek gereklimi bilmiyorum 🤷🏻♀️ sonuçta ilaç tedavisi uygulanmıyor