12mers Nuriiiiii demi Allah korusun kuzum büyüdüğün de öyle düşünse çok üzülürüm oda aklıma geldi büyüyecek gerçi ozaman okur annesi gibi cahil olmaz :(
Nuriiiiii 12mers yok canım öyle deme niye cahil olasın, ben okumuş ne cahiller görüyorum keşke her şey okumakla olsa
Nuriiiiii 12mers canım siz pozitif olduğunuz için pozitiflik almış ve caprazlamadan dolayı 0 grubu olmuş gayet normal, Eşim negatif, ben 0 pozitif, bebeğim ise A pozitif tamamen eşimin ailesine çekmiş melse benim tarafım hep 0 poz hiç A kan grubu yok
Kumru2960 12mers babam A, annem B, ben AB, erkek kardeşim 0 pozitif. 🙂🙂 Benim kızımda A pozitif, babası da 0 pozitif. Ama benim babamın kanıyla aynı oldu
Guni1- 12mers bu konuda size net söyleyim soya çekim net var üzülmeyin. Abim ve eşi a pozitif yiğenim a negatif. Halasına çekmiş 🤗😊😬
asliiiiii87 12mers cekinik geni almistir, sizlerin de genlerinde vardir. Benimki de anne babaminkinden farkli.
Serrax 12mers seninki A0 eşininki B0 çaprazlama yapıldığında iki tane 0 yanyana gelir ve 00 kan grubu olur. Doktor soydan deyip geçmiş ama bilimsel açıklaması bu yönde. Kesinlikle olağandışı ya da bünde bir görülen bir şey değil. Gayet sıradan ve olabilen bir şey😊 sıkıntı yapılacak bir şey gerçekten değil
Mirayse1 12mers senin kan grubun A0 eşinin kan grubu B0 demekki ikinizdede sıfır kanındanda mevcut şimdi siz bunu lisede öğrenmediyseniz burda anlatmam uzun sürer😁
12mers Mirayse1 sözelci idim acaba ondan mı duymadım diyecem ama haklısın utanç verici bunları bilmememiz eşimin de benim de sonuçta çocuk yetiştiriyoruz okutmak istiyoruz kendime bukadsr basit bir konuyu bilemem diye çok kızıyorum 😭🙁
MehZey 12mers bende merak ediyorum bu konuyu. Ben ve eşim 0rh+ bebeğim başka kan grubunu taşır mı acaba
Masterchef 12mers ne olmuş 0 olunca anlamadım yüzde 25 ihtimalle 0 olabilirdi o olmuş yani çocuklarınıza üzülüyorum saçma sapan şeylere takılan ebeveynleri var ilerde bu çocuklar size ne yapsa yaranamaz
12mers Masterchef şu kadar insan içinde senin gibi de çıkıcak tabi ben senin çocuklarına üzüldüm asıl şimdi üzüldüm çünkü bilmediğim duymadığım birşeydi insan herşey geliyor aklına şu zaman da ne var yani sorduk öğrendiyse yorum yapmasa idin laf olsun diye işte gereksiz
m_yel 12mers eşiniz B0 ve siz de A0 genotipine sahipseniz, çaprazlama sonucu doğacak çocuklarınız AB, A0(A), B0(B), ve 00(0) kan gruplarına sahip olur. eşimde bende A + kan grubundanız ama büyük kızım 0 +, bu genotip ve çaprazlama ile ilgili bir durum
Anne2_ 12mers benimde oğlum öyleydi ben 0 pozit eşim 0 negatif oğlum galiba b pozitifti ve doktor üçünüzün kanı farklı bebeğinin senle uyuşmadığı için yüksek ihtimalle sarılık olcak ama korkma bol bol emzirme atlatırsınız demişti gerçekten sarılık oldu iyileşti çok şükür
EceEgemen 12mers zor bulunan negatif olanı cnm hiç üzülme Allah korusun hiç lazım olmasın tabi etrafına sor kimler 0 diye yaz Bi kenara not olarak
ymc0355 12mers kan grubu tablosunda AA, A0,BB,B0 da var A olunca sadece A değil A0 olan grup da var canım sıfırlara eşleşmiş demekki 🌸
Aslina 12mers a kan grubu A0 yada AA içerir b kan grubu B0 be ya BB içerir. Sizin ve eşinizin kan grupları A0 ve B0 Muş demekki bu durumda bebeğin 0 olması %25 ihtimalle vardır. Kalıtım dersi anlatan bir öğretmen olarak açıklayayım dedim 😅