Ftmal Merhaba arkadaşlar eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var.bu benim ilk gebeliğim doktorumla paylaştım pek üzerinde durmadı kan uyuşmazlığı olan ve ilk gebeliğinde iğne vurulanlar bilğinizi paylaşabilirmisiniz tedirginim.
minnakmina Ftmal dogumdan sonra bebek babasının kan grubunda ise size igne yapılıyor bazı doktorlar ilk gebelikte 28. Haftada da yapıyor ama dogumdan sonra yapılmamasında da sorun yok
Esrahalit Ftmal benimde var eşimle kan uyuşmazlığı doktorların sağlık ocağıda dahi ilk Çocuk ta bir sey olmaz ikincide illa iğne vurulman lazım ve bunu doğum yaptiracak doktoruna soyle demişler di birde 20 haftalikken doktoruna soyle demislerdi
Ckafali Ftmal doktorum 28.haftada vurdu iğneyi ve doğumda eğer bebeğim benim kan grubuysa bir daha vurmayacak ama eşimin kan grubuysa tekrardan bana iğne yapılacak çünkü ilk çocukta bir şey olmaz dedi ama ikinci çocukta sıkıntılara yol açabiliyormuş
Ftmal minnakmina şimdiden yaptırmam da sakınca olmaz heralde devlete muayene oluyorum ve 14.haftalıgım
Ftmal Esrahalit anladım valla iki tarafa bölündük bir normal hastane bir sağlık ocağı inşallah bebek için bi sıkıntı olmaz
Ftmal Ckafali ilk gebeliğinizde mi 28. Haftada vuruldu iğne benim canımı sıkan hiç vurmucaz demesi doktorun ilk gebelik diye
Ckafali Ftmal evet şuan ilk gebeliğim eşim pozitif ben negatif daha 8 haftalıkken bana söylemişti 28 haftalıkken iğne vuralacak diye hatta o hafta kendisi mesaj atıp hatırlattı çağırdı vuruldum şuan 33+3 haftalık oldum doğumda kızımın kan grubuna bakıp tekrardan vurulacak gerekirse
MihricanA Ftmal Benim ilk 14. Haftamda yapmışlardı bir de geçen gün oldum 28. Haftamda. Ilk yaptiklarinda kanamam falan yoktu neden yaptilar bilmiyorum ama
Ckafali Ftmal hayır özele gidiyorum gittiğim hastanenin acil servisinde vuruldum 400 tl vermiştik ama sanırım herkesin aynı değil eczacı odasına gidip iğneyi alıp vurdurunca biraz daha düşükmüş fiyatı öyle duymuştum
MihricanA Ftmal Bulantidan dolayi hastanede yatmistim o sırada yaptilar gecen tekrar oldum 2. Defa doktora söyledim ikacin etkisi 3 ay tekrar olman gerekiyor dedi
Ftmal ESMAARAS ya cidden neye inanıcaz içim rahat etmiyor yapılması gerekli gibi ciddi bişey bu bebek için
ESMAARAS Ftmal Ftmal canım korkma kan uyusmazlıgı ılk gebelıkte bebegın kan grubu fafklı olsada bısey olmuyo genelde sadece dogumdan sonra bebek pozotıfse yapılıyo ıkıncı cocuk rısk olmasın dıye doktoruma ozellokle sordum dogum dan sonra dedı kuzenımde dogumda yaptırdı bebegı saglıklı bazı doktorlar 28. Haftada yapıgo ama ben onu kanama falan gıbı durumlarda dıye bılıyorum