1m2u3r Busragozer allah bağışlasın. Bebeğini Canım neden o kadar erken bide sezeryan oldunuz kilosunu tamamlamış mıydı
Busragozer 1m2u3r Amin canım çok teşekkür ederim. 🙏🏻 Normal doğum yapmam yasak olduğu için doğum başlamıştı ve tek seçenek hemen sezeryanla almaktı 3000 gram doğdu minigimiz küveze girmedi çok şükür 🥰🙏🏻
Busragozer Busracobann bir kaç başka operasyon geçirdiğim için normal doğum yapmam yasaktı çok teşekkür ederim
Busragozer Sweetbabymom zorunlu sezeryan olduk biz malesef ki 3000 Gr doğdu miniğim solunum sıkıntısı çekmedi çok şükür ki evdeyiz taburcu bile olduk hiç küveze girmedi
Busragozer SSenas Amiiiinn cümlemize insallahhhh 🙏🏻 Evet benim başımda bir ebe sürekli benimle konuştu müzik açtı resimler çekti aşırı rahatlattı beni karnıma doğumhane den odaya gidene kadar serumları koydular pansuman yaparken de hafif bir baskı uygulandı aman aman bir acisi olmadı ama pis kan tamamen çıktı diyebilirim :)
Busragozer NurBalli tamamen dikişsiz yapıştırma yöntemi lakin yakarak yapiliyor ip ince bir çizgi ve varla yok arası gibi hemen hareket edebiliyorsunuz ben çok şükür ağır işler dışında şuan herşeyi kendim yapabiliyorum
NurBalli Busragozer işlem yapılırken acı hissediyormuyuz her özel hastanede varmı acaba son olarakta ücret ne kadar fark oluyor teşekkürler.
Busragozer Merve002 amin çok teşekkür ederim cümlemize inşallah zorunlu sezeryan olduk biz malesef ki bir kaç operasyon geçirdim ben ıkınma yasaktı o yüzden hemen doğuma alındım
Busragozer Krbltesma oy çok amin 🥰 size de bir avazda sağlıklı huzurlu mutlu doğumlar diliyorum inşallah 🙏🏻🙏🏻
Busragozer aseloykununannesi Amin csnim sende inşallah sağlıkla büyütürsün 🙏🏻 evet göğüsler öyle bir yara oluyor ki her emme seansı çile gibi geliyor yoksa parmağımla ucuna masaj yaparak kullanıyorum ben hala 😳😳
Busragozer Merveli61 amiiin rabbim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah 🙏🏻 Allah’ım herkese bir avazda doğumlar nasip etsin inşallah darısı başınıza 🥰🙏🏻
Busragozer Umudum_3 Amin çok teşekkür ederim canım 🙏🏻 genel anestezi de bebeğe geçme olasılığı çok yüksek olduğu için ya spinal ya da epidural yöntem kullanılıyor. Aşırı derecede ekstra durum olmadikca genel anestezi yapmıyorlar canım ☺️
Busragozer Ftm-Srgn Belden 2 omurilik arasına vurulan varla yok arası bir iğne canım belden aşağısı tamamen uyuşuyor daha başlamadı mı diye sorarken hop bir ağlama duyuyorsunuz ve hemen bebekle ten tene temasınız mevcut ☺️
Ftm-Srgn Busragozer canim sonradan bel agrisi yasayan cokmus acaba oyle birsey var mi heleki de soguk aldigin zaman cok oluyormus
Busragozer _ikiprensannesi_ Amin cümlemizin evladı hayırlı olsun inşallah sağlıkla. Rabbime şükürler olsun kalmadı 🙏🏻
_ikiprensannesi_ Busragozer ya bende şuan 36+3 haftalıpım benimde çok sancım oluyor ama açılma olmadığı için doğum olmuyor benimde sezeryan olucak ilk doğumum sezeryan olduğu için ama dayanılmaz Bi sancı
Busragozer 8152 3 kilo doğdu canım sağlıkla 🙏🏻 bir kaç operasyon geçirdiğim için normal doğum yapmam yasak o yüzden 😭 yoksa çok istedim normal doğum yapmak
Halenurakbaba Önceliklr hayırlısı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı ve uzun ömürler versin 🥰🥰Bende daha yeni cuma günü sezeryan oldum uyuşukluk geçtikten sonra dikiş yerlerim çok acımaya başladı hala daha öyle dikiş yerleri çok acıyor. Sizin nasıl durumunuz