afrasil Happybsrn hemen hemen aynı bizimde 2 ileri hızlı bu doğal tedavilerden önce 20ydi simdi kaç bilmiyorum . Sen ne zaman başladın doğal uygulamara
Happybsrn afrasil bn ilk aylar hiçbir şey yapmadım baktık olmuo sperm testi yaptık takviye verdi bi ay kullandı ikinci ay kimyasal oldu. .. sonra hep kendim bişeyler yaptım yine olmadı bu ay eşime yüklendim inşallah tutar🤣 proxeed ve havuç domates suyu
confundo Kızlar proxeed plus aç karnına mı içiliyor? Farkediyor mu aç ya da tok. Günde bir kez mi iki kez mi? Bi de çakşır suyu aç tok farkediyor mu?
mjj confundo biz günde 2 kere tok karnına kullanıyoruz kutunun üzerinde günde iki kere yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Hayal-123 Tgbab acaba Hakan özkülün numarasını alabilir miyim instegram da bir sürü numarası var da hangisine güveneceğim bilmiyorum bana da yardımcı olursanız sevinirim
Tgbab Hayal-123 0505 087 30 60 biz bu bu numarayla iletişime geçtik . Baya yüksek rakamlar söylüyor ama fayda gördük biz valla onun hazırladığı ilaçlardan mı yoksa olacakmıydı zaten inanın bilmiyorum ama tüp bebek tek çare demişti bizr doktor 🤷♀️