Arzuoguz Hale5555 keçiboynuzu varya 7-8 tane at suya kaynat içir bide vitamin kullanmıştı eşim ilk seferde kaldım ❤️
afrasil mjj bende su elimdekiler bitsin de aktardan macun yaptrcam ve arısütü bal polen karışımı alacam canım . RABBİM ol derse olur . Tedbir bizden takdir Allahtan . Insallah emeklerimiz boşuna çıkmaz .
ovgu mjj tüp bebek denemeyeceğim demişiniz ya ondan bahsediyorum..Allah büyük konuştuğumuzda başımıza veriyor umarım ihtiyaç kalmadan hamile kalırsını
mjj afrasil inşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını veriri rabbim 🤲
mjj ovgu hayır orda yanlış yazmışım henüz denemeyecegim demek istedim şuan vitamin takviyesi aşamasındayız ilerleme olmaz ise tabiki sonraki asamam tüp bebek olur ki inşallah gerek kalmadan normal yoldan hamile kalabiliriz
Togan-bebek Hale5555 benim eşimde de vardı hamile kaldım ama 3 de düşükle sonuçlandı şimdi 19 haftalık gebeyim eşime sabah ve akşam olmak üzere keçi boynuzu nu kaynatıp içirdim en etkilisi bu oldu
Tugceasl Hale5555 ben aktardan macun yaptırdım eşim için sperm kalitesi artsın diye 1 ay kullandı Sadace ve o ay hamile kaldım
Tugceasl afrasil hemen aşılama düşünmeyin çünkü normal hamile kalma şansınızı azalttığını duymuştum . İlk önce doğal deneyin benim fikrim
afrasil Tugceasl 1 sene 1 ay oldu canım denemeye devam ediyoruz bi 6 7 ay daha deneyecegiz galiba insallah normal yolla olur . Ilk kez duydum cunku asilamadan tüp bebekten sonra hamile kalan cok kisi duydum
Happybsrn afrasil ikimizin de sıkıntısı ileri hareket ve hamillelik olmuyor galiba bu gibi sorunlar bu işi uzatıyor 😒