Ozlemyeni Merhaba 17sinde catlatma ignesi vuruldum.adetime bir hafta var.su an testlerde pozitif cikiyo ama heralde catlatma ignesi yuzunden.en erken ne zaman test yapabilirim
blueberyy00 Ozlemyeni canım ben ilkk iğneden sonraki 11. Gün yaptım dün silik çok silik çizgi çıktı bugün 12. Gün yaptım yine. Çok silik iğnenin etkisi 10. Gün geçiyor dediler bakalım yarı belli eder kendini bende iğne etkisi mi hamilelik mi bilmiyorum hala
Ozlemyeni Ara ara kasiklarimda batma var ve surekli uykum geliyo.bi oac gun sirtim agrimisti simdi yok ama.onun haricinde hic bi belirtim yok
blueberyy00 Ozlemyeni ben bir haftadır mahvediyor göğüs ağrısı benim 4 gün kaldı adete son bir haftadır sık sık kasık batmalari oluyordu
Ttugceeli Ozlemyeni canım eğer pozitif çıkıyorsa vardır. Bende 10. Günü taptım belli belirsizdi gün geçtikçe daha da belirginleşti ve hamileyim 🤗
yuksell07 blueberyy00 tmm mesela yarın yapma bir sornaki gün yap baktın koyulasmissa muhtemelen sahada koyulasmis olcak sonra kan verir değerini öğrenirsin
Ozlemyeni O zaman biraz daha bekleyip tekrar yapayim.koyulasirsa var demek. Kasiklarimda hafif igne batmalari var yuksell07