Birgul Esraguler aminn inşallah isteyen herkese nasip etsin 😇 inşallah değişmez yaa erkek istiyorum bende hayırlısıyla
HamzaMoms Birgul 11. Haftada kıza benziyor ama daha cok erken bir sonraki ay bakacagız dedi 15. Haftada yüzde yüz erkek dedi canım☺️
Demirxxy HamzaMoms Banada öyle dedi. Zor görebildi.zaten ekrana yakınlaşarak. Kız gbi ama net degl dedi
Birgul HamzaMoms anladım canım valla bilmiyorum ki değişir mi bizim ki çıkıntıyı gördüm erkek muhtemelen diyince bende gördüm gösterdi çünkü değişmez diye umut ediyorum 😇🤲🏻
Esraguler Birgul canın ne cekiyordu canım ben tuz ve tatlı türlerine yogunlasmış durumdayım azcok senin üzerinden tahmin yapıp cinsiyetimi cözerim belkiiii 🤣
HamzaMoms Birgul bazen kordon zannedebiliyorlarmış ama erkekten kıza dönen cok duymadım☺️ Yinede sonraki kontrolünü bekle bence tam emin olursun 🥰
Mom046 Esraguler Bende ekşi ve acı daha cok düşmüştüm günde bi yarım limon tüketiyordum ama erkek oldu inanın cok bi önemi yok vucut neye ihtiyac duyarsa onu istiyor
Birgul Esraguler ben tatlıdan ziyade tuzlu ekşiye daha meyilliyim şu an valla rahat geçiyo ayaklarım ısınmıyo hiç 😇