Susaminannesiii Mirayse1 Busraslan94 Msydn6 berra ile berre farklı olabilir peygamber efendimiz ananesinin ismi olan berre yi degiştirmiş. Hatta efendimizin kimlik kartı gibi bir sey yapmıslae cocuklara akılda kalmsı için orda da ananesinin ismi berre yazıyor
Busraslan94 Susaminannesiii evet onu ben de okudum o yüzden Berra ya karar vermiştik ama internette yazanlara da güven olmuyor ki
Busraslan94 Susaminannesiii evet olmazsa müftülük leri fln arayıp sorayım diyorum. Benim sorunum yaseminin yanına hem kısa hem anlamlı bir şey bulabilmek 🙆 berraya da iyice ağzımız alıştı bilemiyorum
Necibeee Glsmuyrr Glsmuyrr ben mina ismini eşimse elif ismini cok istiyor büyük ihtimalle bizim kızımında ismi aynı olucak ☺️
SeymaK Busraslan94 çok uzun oluyo canım öyle yapmayın bence de ya tek yasemin koyun ya da farklı bi isim 🤷🏻♀️ İleridr çocuk için de zor olur aslında ismini yazmak sınavlarda özellikle sorun oluyo böyle şeyler
SeymaK Arya90 Ben de daha yeni öğrendim kızım olacağını ama karar verdiğimiz bi isim yok etrafımdan da gördüğüm farklı isimleri yazayım size fikir olsun Armin, Lidya, Ledeyna, Nilda sürekli aynı isimler yazıldığı için bunları söyliyim dedim 🥰