Busraslan94 Ya bu konuda dertliyim yardımcı olur musunuz🙆 kayınvalidemle adı Yasemin eşim koymayı çok istiyor Berra ismini de çok beğendik. Yasemin Berra ikisi çok mu uzun ve manasız sizce? İkisi birlikte söylenmesi çok uzun bir isim. O bakımdan istemiyorum. Kimisi Berra kimisi yasemin desin de istemiyorum. Yasemin in yanina güzel kısa ve anlamlı bir şey de bulamıyorum kafam çok karışık
haziranin25i Busraslan94 yasemin ismini göbek ismi yapın 🤗 benim rüyamda kızımın ismi geldi Bade istiyordum ama Eşim Alya isminde ısrarcı olunca Bade ismini göbek ismi yapmaya karar verdim 💕💜
Busraslan94 Didi6 evet ama dini anlamı yok eşim Berra nin anlamını da çok beğendi onu da koymak istiyor. Benim şikayetim uzun olması
SeymaK Busraslan94 çok uzun oluyo canım öyle yapmayın bence de ya tek yasemin koyun ya da farklı bi isim 🤷🏻♀️ İleridr çocuk için de zor olur aslında ismini yazmak sınavlarda özellikle sorun oluyo böyle şeyler
Busraslan94 Mirayse1 evet ben onu okudum ama çok iyi anlamları olduğu için kendini övmek anlamında olduğu için demiş sonra düşündüm zaten hep anlamı iyilik güzellik olan isimler aramiayor muyuz çocuklarımıza sonuçta bu da haşa ilah anlamı taşıyan bir şey değil
Susaminannesiii Mirayse1 Busraslan94 Msydn6 berra ile berre farklı olabilir peygamber efendimiz ananesinin ismi olan berre yi degiştirmiş. Hatta efendimizin kimlik kartı gibi bir sey yapmıslae cocuklara akılda kalmsı için orda da ananesinin ismi berre yazıyor
cloverart Arya90 Allah nasip ederse kızım olacak Elif, Zeynep ve ipek arasında kalmıştık.. Elif’e karar verdik. Bilinen isimler ama belki fikir olur 🌸