Minegkhn92 Alfabeta evet ya özellikle son 3 ay geçmez diyorlar bencede öle gibi hemen gelse ocak ayıda kavuşsak bebeklerimize 😂😂😍🌺
Alfabeta Minegkhn92 inşallah sağlıkla🤲🏻 Son üç ay daha cabuk geciyor diyorlar ama bilmiuorum şuan son üç ayda durup kalmışız gibi geliyor 😁
Alfabeta berus banada başlar hızlı geçmiş gibi geliyor ama sanki üç ay geçmeyecekmiş gibi. Gerçii son üç ay daha hızlı geciyor kıymetini bilin diyor doğum yapan anneler 😁
haziranin25i 6 ay ne ara bitti diye düşünürken şimdi son 3 ayı beklemek kaldı. Herkese geçen zaman sanki bende durdu 🥴
Alfabeta haziranin25i öğrendiğimde 6 haftalıktıı geriye baktıgımda bende diyorum ne ara oldu 6 ay diye ama önümdeki zaman geçmeyecekmiş gibi
ilknr_ylmz94 Yeni hamileleri gördükçe kese kalp atışı bekleyenleri gördükçe çok yol katettiğimi görüyorum altı ay geçmiş üç ay mı geçmeyecek diye motive ediyorum kendimi ☺️
Alfabeta ilknr_ylmz94 evwt bazen bu şekilde bende kendimi motive ediyorum ama bi bebek videosu görünce ya hadii doğurayım bende diyorum 😂
Tugbaoztrkmn Alfabeta zaman çabucak geçsin miniklerimize kavuşalım inşallah 💕 daha dün öğrenmiş gibiyim ben hamile olduğumu :)
Alfabeta Tugbaoztrkmn aslında geçiyor zamanda biZe şuan geçmiyor gibi geylr 😁 detaylı ultrosonu 21. Haftada yaptırmıştım. Şuan 26. Haftadayım. Detaylının üstünden bile kaç hafta geçmiş vay be 😁
Alfabeta Bebislerimiz hayırr. Ben oda yapmıcam zaten şifonyer ve beşik alcam. Şifonyer siparişi verdim beşik hala almadık😁 kıyafetler tamam gibi aslında ama hastane cıkısı ve emzirme ğrünleri kaldı biberon emzik gibi birde benim ihtiyaclarım daha hiç alınmadı😁
Tugbaoztrkmn Alfabeta bende 26+2 haftalığım en son 20haftalıkken gitmiştim dönüp arkama bakıyorum gerçekten bi kontrol daha geçti 6hafta daha geçse 32haftalıksın diyorum 😅 30u bi geçsek hayırlısıyla daha hızlı geçer gibi geliyor 😃
Bebislerimiz Alfabeta ben kendi ihtiyaclarımı da daha hic almadim hep bebege 😂😂 oda bende yapmıyorum suan gereksiz cunku ilerde yeni modeller cikarsa insallah onlardan 🙏🏼
Alfabeta Bebislerimiz bende suan anne yanı beşik alcam. İki yasına kadar onu kullanır sonra montesstorini modellerden bir oda alırım inşallah allah nasip ederse.
Bebislerimiz Alfabeta bende o modelleri begeniyorum belki iki yil sonra yeni yeni seler de cikar 🤩 saglikla gelsin miniklerimiz 🙏🏼