Kekmez 2prensessannesi oda onun saçmalığı değiştir o doktoru birşey yapılamayacak diye gerçeklerden kaçmak saçma geliyor bana bu benim fikrim çocuk senin çocuğun hayat senin hayatın ben naçizhane fikrimi belirttim umursamak umursamamak sana kalmış
2prensessannesi Kekmez yok canim doktorum gayet tecrubeli velev ki down sendromlu olsa anne karninda ne yapilabilir hic birsey nicin koca hamileligimi kendime zehir edeyim ve yuzde yuz bi sonuc degilken . Hamilelikte stres yapmamak gerek bunu en az benim kadar iyibilirsiniz
tco 2prensessannesi yanlış anlamayın da burada ki kimse pratisyen hekime gitmiyor. Haaa bizim doktorlarımız genelde 6 yıl tıp okuyup üzerine 4 yıl kadın Doğum uzmanligi eğitimi alıyor . Sizinki yapmamış herhalde belirtmemişsiniz 😂
2prensessannesi tco canim 6 yili bitiren sadece pratisye olabilir kadin dogum uzmani demekle zaten onu belirtmis oluyorum he siz 4 yil i eklemedm diye bunu anlayamiyosaniz o benim sorunum degil🙂
2prensessannesi tco ayrica onu dememde ki amac yukarida ki hanim kardes 6 yil tip okuyan doktor bunu oneriyorsa vardir bir bildigi dedigi icin dedim benim doktorum da okudu ama onermedi demek istedim orayi anlamamis olmalisiniz ki bana bu yorumu yapmissiniz