Kubraa4334 ilknurr cok teşekkür ederim gerçekten çok hoş bi fikir ama gurbetteyim ve yardımcım yok ınsallah bi dahakine bunu uygulamayı düşünüyorum çok hoş bisey😘😍💗
ilknurr Kubraa4334 yardımcı olabildiysem sevindim 🙂 yardım olmadan yapamazsn zaten 🙂 daha ufak çaplı bir şekilde atlatrsın bu seferlik 🙂 💕
Aliasaff Rasev salı günü ama bugün kavga ettik çekti gitti böyle bi günde hiç istediğim hevesim kalmadı
BusraDemiralpErdinlet Ya kızlar bizim bebiş yıldönümümüzde doğacak muhtemel olarak. Ben napıcam ya 😂😂😂
Rasev BusraDemiralpErdinlet Çok beyenicekde o sana ne hediyye edicek acaba ki senin hediyyenin yanina guzel kalsin ama oyle hediyye olamazki evlatdan guzel hediyye ne ola bilirki
BusraDemiralpErdinlet Rasev ahahah 😂😂 haklı bir söylem 👍🏻 Benim hediyemden güzel bir şeye veremiyeceği için hiç söylemedim bile o ne alacak diye 😂😂ahahah ya kıyamam bi de gizli duygusaldır benim odunum ne ağlayacak var ya 😂😂
Rasev BusraDemiralpErdinlet sende izlersin 😁evlat sevgisi guzel bisiy hakketen😍ben hamileliyin ilk baslarindan bu gune kadar gunleri nasil atlyorum kendim bile bilmiyorum😁😅