[silindi] Gamze1315 10 haftalık olduk Mayıs 25- 26 ama daha da erken olacak inşallah. Sizin kaç haftalık oldu bulantılar azaldı mı biraz ?
BTSG04 Gamze1315 bugün 9+6 olduk 🤲 bilantılı ve halsiz geçiyor bide şimdi grip oldum.. sizde nasıl geçiyor
Gamze1315 [silindi] valla bnde 10 haftaligim 6 ve 7 haftalıkken çok kusmam oldu hastanede yattım serum yedim biraz daha iyiyim bulantılarım yok şimdilik ☺️
Gamze1315 Ay80 bnde 10 haftaligim bnmde çok zor geçti şuan daha yeni yeni iyiyim herşey yiyebiliom artık hastanede yattım hiç bişey yiyemiodum kusuodum Allah yardımcımız olsun rabbim sağ salim almayı nasip etsin insalah 🤲😊
Ay80 Gamze1315 amin inşallah canım benim bullantılarım geçti ara ara oluyor oda çok iştahlıyım çok yiyiyorum kızımda böyle deyildim doğum yapana kadar sürekli kusuyordum ama bunda öyle deyilim çok şükür eşim bile ne kadar çok yiyiyon şişko olacaksın diye dalga geçiyor elimde değil
Gamze1315 ipekursat Allah’ım tez vakitte gelmeyi nasip etsin dikkat et kndine kalkma uzan ayaklarını havaya dik sadece tuvalete kalk başka bisiye kalkma rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah canım ☺️
Sakel28 13+2 yim benimde çok bulantılı geçiyor, Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
Gamze1315 Ay80 olur olee şeyler boşver Yemen’e bak ddogumdan sonra kilolar gidio zaten yeterli bebek sağlıklı olsun. 😊
Kuzey61 Gamze1315 10+ 6 haftalık olduk. Doğum 10 Mayıs nasipse sezaryen. Hamilelik berbat geçiyor bulantıdan kusmadan ölüyorum ne prilam ne zofer banamısın demiyor 😔
Gamze1315 Kuzey61 olee valla Allah yardımcın olsun prilam bana da fayda etmedi bn artık hastanede yattım öle iyi oldum yoksa varya şuan bnde ölmustum kusmaktan 😊😊
mavilibisey 13 olucam 2 gün sonra. Çok şükür iyiyim. Sadece 3-5 gündür kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum yeni uyanınca bile. Hamilelik mi ilgili bilmiyorum ama.
Senaaa1 9+5haftamızdayız bizde🌸 çok şükür mide bulantısı yaşamadım arada bi hafif bulansada hemen leblebiyle bastırdım bebeğim annesini çok yormadı 🥰 sadece 6.haftalarda karnım çok yoğun şişiyordu oda azaldı
ipekursat Gamze1315 inşallahhh duan için çok çok teşekkür ederimm,sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah🥰
Ay80 Gamze1315 aynen öyle ben doğum yaptıktan sonra baya zayıfladım eşim zayıf halimi sevmedi kilo alacaksın dedi ama ben kilo alamıyorum birtek hamile kalırsan öyle kilo alıyorum yoksa başka türlü yok ben kiloyu sevmiyorum ama eşim seviyor