Ortmenanne16 Sermec27 tebrik ederim, ne güzel bir haber. Allah isteyen tüm kullarına nasip eylesin 😊😊 keyfini çıkarın artık
tatlimmbenim123_ Sermec27 rabbim sana evladını bağışlasın inşallah canım 🥰 inşallah kucağımıza almak nasip olur adına çok sevindim 😍
Yandom Canım cook mutlu oldum banada dua eder misin hayırlı zamanda bende güzel haberler vereyim size Rabbim bu defa meleğini kucağına alıp koklamayı hastaneden çıktığında sağ salim birlikte çıkmayı nasip etsin inşallah 🤲☺
Sermec27 Yandom Amin canım inşallah tabi ederim ismin ne rabbım kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🤲 ❤️
Humaninannesi20 Oyy kurban olurum çok sevindim canım çoook sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu 💗
Cbpinarq Sermec27 Cook sevindim senin adına Rabbim uzun ömürler versin seninde bizlerinde bebeklerine insaallah saglıkla kucagımıza alalım insaallah🌼
Beyza070707 Sermec27 hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah aramıza hoşgeldin 😍😍😍😍
eymenMomy_ Sermec27 ahh güzel yureklim benim hamileliğimin basında tanıdım seni.. Ne zaman dua etsem dualarıma kattım şuan o kadar sevindim ki senin adına♥️Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah🤲♥️Rabbim seni ve yavrunu kem gözlerden korusuun