Fatmakrbg Sermec27 İnşallah tekrar aynı acıyı yaşamazsınız, sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz hayırlı olsun 😊
babyackgz Sermec27 çok mutlu olduuum tebrik ederiim 😍😍😍 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🥰
Gozgozhappy Sermec27 bazen yazılarınıza denk geliyordum o kadar mutlu oldum ki Allah’ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🌸🥰
Peyzaj Sermec27 hos geldin aramiza cnm insallahhhhh melegini kucagina alip o missss kokusunu icine cekersin ❤️
Seruhale Sermec27 hayırlı olsun canım benim. Sol kasığına basıl ağrı girdi aynı durum oldu da 10 gün kala sol kasık da yumurta gibi bir yerde çok ağrı oldu ama sonra geçti şuan ağrı yok adete 7 gün var
ikizlermom Sermec27 canım gözlerin aydın olsun nasıl sevindim anlatamam gerçekten de Allah sabredenlerle beraber 🙏🏻☺️ İnsallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu ❤️
MehZey Sermec27 rabbim kucağınızı boş bırakmasın sizin gibi bekleyen her kadına nasip etsin insaAllah lütfen dikkat edin kendinize bebeğiniz sağlıkla büyüsün doğsun diye elinizden geleni yapın 🙏🏻
Sermec27 MehZey elimden geleni hep yaptım canım yine yapacagım gerisi takdiri ilahi Rabbime kaldı 🤲❤️
Happybsrn Sermec27 yaa çok sevindim senin adına Allah bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel ömrü olsun🙏🙏🤗🍁