Happykariner Sermec27 postlarınızı hep görüyordum çok çok sevindim vallahi 🙏🙏 Rabbim kucagınıza almayı da nasip etsin bana da dua edin nolur bende anne olayım 🙏
Cramel Happykariner allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah.bir an önce hayırlı bir evlat nasip etsin 🤲🤲
Sermec27 Aratzeynep Allah razı olsun canım rabbim inşallah bu evladımı kucagıma almayı nasip eder inşallah 🤲 Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 ❤️
Cicilibicili Sermec27 yaaaa hayırlı olsunn nasıll sevindim senin için.🥰 Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah💕
Happykariner Sermec27 postlarınızı hep görüyordum çok çok sevindim vallahi 🙏🙏 Rabbim kucagınıza almayı da nasip etsin bana da dua edin nolur bende anne olayım 🙏
Sermec27 Happykariner dualarım seninle canım rabbim sevindirsin herkesi inşallah bu sefer kucagımıza alırız 🤲
Happykariner Sermec27 İnşallah canım erteleme hemen doktora git ki diğer bebeğini kaybettiğin sebep ne bilmiyorum düşük önleyici ilaç felan verir belki
Merveokan Sermec27 çok sevindim cnm inşallah bu sefer kucağına alırsın evladını bende 3 kayıptan sonra tekrar hamileyim ınş kalp atışını duyarız bu hafta 🙇♀️
Cramel Sermec27 yaa çok mutlu oldum çok sevindim anlatamam. Senin her yorumunda dua ediyordum. Allahım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.hayırlı bir evlat olur inşallah🥰🥰☺️
Sermec27 Cramel Allah razı olsun güzel kalbinden canım rabbim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲
Seda8308 Sermec27 Seraycım çok sevindim canım Allahım bu evladını sana bağışlasın sağ Salim kucağına almayı nasip etsin senin hepimizin kuzum🥰🤲🏻