caglanurr Normal doğum yapanlar lavman yaptırmak zorunlumu özel hastanede olsa dahi? Yapılırken acıyormu ve sezeryandada yapılıyormu 🤦🏼♀️ Yeminle kafayı sıyıracam ne kadar görüp duymadığımız şey varsa hepsi doğumda var kesi atılması lavman sonda bilmem ne 😫
Cevirmenanne caglanurr Ben bekarken kendim yapmıştım lavmanı gaz sıkışması yaşıyordum o yüzden yapmıştım ama acı falan hissetmiyorsun canım çok korkma aksine rahatlatıyor
zeyzey95 caglanurr normal doğum da sonda takılmıyor genellikle ama lavman yapılıyor diye biliyorum ıkınırken kazaya kurban gitmemek için 😂 bende korkuyorum lavmandan ama bi kaç arkadaşıma sordum hiç acımıyormuş incecik bişeymiş doğum sırasında tuvaletimi yapıcam diye strese girmektense lavman yaptırmak daha iyi bence 😂
ecembugra53 caglanurr lavma da korkma bağırsakların boşalsın diye yapılıyor rahat Doğumun olsun diye korkma
caglanurr ecembugra53 valla bi korkuyu yeniyorum yeni bişey duyuyorum kafam bu yüzden hep sezeryana gidiyor 😔
zeyzey95 caglanurr ya o an gelmezse yapamazsan yada tam olarak boşaltamazsan falan 😂 ben valla diyodum sırf tuvaletimi yaparım rezil olurum diye rahat rahat ıkınamam bile sonra lavmanın acımadığını duyunca rahatladım
Cevirmenanne caglanurr İlla ki bağırsakların dolu oluyor canım lavman tamamen boşaltıyor içini yaptırmanı öneririm 😇
Cevirmenanne caglanurr İlla ki bağırsakların dolu oluyor canım lavman tamamen boşaltıyor içini yaptırmanı öneririm 😇
zeyzey95 caglanurr 😂 2 hafta var uygulamaya göre bakalım 38 oldum beklemedeyim hiç belirti yok şimdilik
MinikRC caglanurr Bunların hiçbiri korkulacak şeyler değil ilerde nelerden korkmuşum diye gülersiniz kendinize 🤭😅 Bence boşuna evham yapmayın hiç acıyan şeyler değil saniyelik yani 2 normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum
Cnarrrr645 caglanurr özelde doğum yaptım ama hiç biri yapılmadı bana sadece sancım çok olduğu için kustum belki de ondan yapılmadı