Bsraskmn gokcek07 maşallah bu kadar uğraşa hala direniyor ne yapsakta gelicekleri saat dakika belli beklemekten başka yapıcak bişey yok😀
Ozgepala ecembugra53 aynen yazalım canım 😊 benimde çarşamba belli olacak bakalım bekliyorum merakla 🙈
ecembugra53 Ozgepala canım benim belli oldu normal Doğum desi kanala girmemiş açıklık sıfır 😊 hersey yapıyorum açıklık olsun diye 😂😂
ecembugra53 Ozgepala amin canım darısı başıma inş benim de bi anda sancım tutar da açıklık olur da bende yazarım doğurdum diye 😍🧿🤲🏻 Maşallah subhanallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım bir ömür 🥰❤️🤲🏻
ecembugra53 Ozgepala gözün aydın olsun canım 😍🧿 Allah analı babalı büyütsün inş bir ömür 🥰🧿🤲🏻🤲🏻 DArısı basıma inş
Annem1 Margaret korkutmak adına soylemiyordum. doğum öncesi baya sancı çektim. Hatta duvarları yumrukladı. Bi ara kendimden geçmişim doktorlar falan gelmiş. Doğum daha kolay oldu.
MahurunAnnesi Nişan geldi açıklık da var bir parmak kadar son 11 gün bey ogluşum gelmek bilmiyor aşırı sancim olmadığı için hastaneyede gidemiyorum 🙄 Doğsun kucağıma alayım koklayım yavrum rüyalarımda hep 💞
Yenibebekyeniheyecan gokcek07 şafak son 70 gün ama bizimkini içerde zorla tutuyoruz Allah bir nefeste kurtarsin cnm