ecembugra53 Ozgepala bekleyelim KUZum bakalım ne olucak 😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yazarız Doğum olunca buraya Salı günü durumum netleşecek benim hep normal dedi şimdiye kadar 😊
Ozgepala ecembugra53 aynen yazalım canım 😊 benimde çarşamba belli olacak bakalım bekliyorum merakla 🙈
buseyusuf27 gokcek07 normalde bızımde 23 son ama 1 hafta gerı odlugu ıcın kızım suan 29 🤗 saglıkla gelsınler beklemedeyız hala gelen yok gıden yok
Bsraskmn gokcek07 son 25 ☺️ Artık gelsin istiyorum squata başladım haftaya da çatı muayenem var hayırlısıysa tetikler de bir an önce doğar oğluşum🥰
gokcek07 Bsraskmn sağlıkla doğsun canım ben aylardır hurma, kumda yürüme, merdiven, squat herşeyi yapıyorum 2 haftadır da kızım aşağıda hatta doktor 2 hafta önce bugun yarın doğum olur dedi 😂 ama hala tık yok 39 dayım bekliyorum 😊
Bsraskmn gokcek07 maşallah bu kadar uğraşa hala direniyor ne yapsakta gelicekleri saat dakika belli beklemekten başka yapıcak bişey yok😀
Siyahimsi gokcek07 40+3 yarın suni sancıyla yatisimiz var dualarınızı bekliyorum kizlar ☺️ Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻
gokcek07 Siyahimsi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı canım 🙂 Sağlıkla gelsin minikler ☺️
Ceylan_E Siyahimsi benimde 40+2 daha bisi yok persembe gunu 41 olacak yatisim var suni sanci verecekler ikinci hamileligim ilk kizimda gununde dogurdum
Annem42 gokcek07 safak 4ama aynı durumdyz hergün rüyama gryr kızım htta bugun sarı bi elbise agzında emzik anne seni cok özledm ne kadar kldı kavusmamıza dıyordu cok dygulndm☹️
Prensesannesiesma 38+0 çok az açılmam var üstelik nişanım da geldi dün akşam ama gelen giden yok bugün ağrım var biraz bakalım inşallah kendi sancımla doğum yaparım
gokcek07 Prensesannesiesma nişan geldiyse bugun yarın olur canım hadi sağlıkla gelsinler bende 39 oldum ama hiç birşey yok