papatya35 normaal olduğunu biliyorım ancak alt kısımlarında da kararma olduğunu fark ettim acaba normal mi ? Sizlerde de oldu mu hanımlar olanlar yorum yazarsa sevinirim 😌
papatya35 Cnsugur evet sanki kirli gibi karardı benimde sinir oldum göğüs altında koltukaltına doğru daha önce kimseden duymamıştımda ondan sormak istedim
papatya35 Safie hadi ya kaç haftalıksınız gerçi başka dert olmasın elbette bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ki ama merak ettim hep göğüs ucu kararır derlerdi
Cnsugur papatya35 benim abimin eşide esmer onunki bildiğin simsiyahtı bizimki yine kahverengi ama koltukaltına doğru karardığını duymadım sadece etrafı büyüdü biraz kenarlarıda kirli gibi o kadar
Safie papatya35 36+0 ama çok önceden karardi nedense bende anlamadim beyaz tenliym5 bide kararması kötü oldu rahatsız ediyor biraz da çatlar gibi oldu üst taraflar inşallah geçer doğumdan sonra :((
Merveduyg Nebil emdikçe geçecektir canım hiç sıkıntı yapma benimde altlarda oldu onun nasıl gececegını bilmiyorum ama
Ummuhanaumen Kaçıncı haftada kararma oldu ben 15.haftama giriyorum göbegimde ve meme ucunda bir değişiklik yok acaba sizlerin kaçıncı haftada başladı
papatya35 Ummuhanaumen tam hatırlamıyorum ama sanırım 10.haftalarda kararmaya başladı uçları yavaş yavaş şuan iyice koyu 😳altları da yeni kararmaya başladı ama kişiden kişiye değişebilen bir şey sanırım
gokcek07 papatya35 benim 8.ayda başladı kararma,çatlama epey oldu ama doğumdan sonra geçer diyorlar geçmezse de sağlık olsun 🙂
sevval5481 papatya35 valla benim de halkası genişledi beyaz tenliyim kahverengi oldu bildiğin hem uçları hem çevresi çok genişledi normal mi acaba sütten mi geçer mi bilmiyorum
papatya35 sevval5481 normalmiş sanırım çok kişiden duydum göğüs ucu kararmasını geçiyormuş doğumdan sonra Allahtan
Dilanilngi papatya35 ben doktora sordum bu durumu göbek çizgisini de çünkü üzülürüm geçmezse böyle kalırsa vs geçiyor en fazla doğumdan 6 ay sonra dedi rahatladım 😌
papatya35 Dilanilngi göbek çiZgisi de çok fena benim göğsümün altınsan ta vajina tepesine kadar kahverengi bir çizgi var şok oldum ilk gördüğümde o da 12.haftadan sonra çıkmıştı sanırım
Dilanilngi papatya35 benim çizgim de o yolda ilerliyor,karnım 16-17 nci haftada belirginleşti çizgim de öyle çıktı ,sağlıkla gelsinler de geçiyor 🙏🏻