91_sehla Kan sulandırıcı igne kullananlar iğneyi nerden vuruyorsunuz ben hep göbeğimden vurdum 15+4 olduk bugün kolumdan yaptım sanki faydası olmazmş gibi geliyor şuan kullananlar siz nasıl yapıyorsunuz böyle endişeleriniz oluyor mu sizinde
Mondlicht 91_sehla kolundan vuran cok var hatta bacağından. Ama benim doktorum göbek dışına cıkma dedi sürekli göbekten vuruyorum be kesinlikle daha rahat kol ve bacaktan
Alindaa 91_sehla ben 35 haftalık oldum en başından beri karnımdan vuruluyorum.Doktor karnımdan vurulmam gerektiğini söyledi.
Gamzeaslnts 91_sehla kesinlikle karından yap bende kullanıyorum karından faydası var doktor başka yerden yapma dedi
Mrvklc 91_sehla tabi ki bişey olmaz benim babam felçi 7 yıldır kan sulandırıcısı kullanıyoruz kolundan ve bacagından ama hamlelikte daha kolay kullanım için kendinize daha kolay yapabilmeniz için doktorlar göbek diyor yani deri altına herhangi bir yete yapınca aynı vücuda gitmiyor mu korkmayın bacaktan da koldandan da oluyor ben kendim bacaktan da yapıyorum doktorun haberi de var
91_sehla Alindaa yaa keşke yapmasaydım kolumdan ya karnım ağrıyor 2 3 gündür dünde ığne yaptığım yer çok kanadı bugün kolumdan yapmak istedim inşallah bişey olmaz bi günle😕
glshhkrc Bende 6+4 üm oksapar 4000 kullanıyorum göbekten vuruyorum can yakıyor aradada morarmalar oluyor inşallah faydasını görürüm 🤲🏼☺️
Sibel89 91_sehla dert etmeyin oksapar koldan bacaktan yada göbekten vurulabilir ancak tercihen gobektir hem de göbek diğer bölgelere göre daha az acı hissettirir benim dr böyle demişti böyle vurmuştum
Ryhnipk04 Ben kolumdan yaptım çok yanma oluyordu çok şükür bebek tutunduktan sonra bıraktık diğer yerlere vurmaktan korkuyordum ☺️
Fatmamuduk 91_sehla ilk günden beri kol bacak göbek olarak gidiyorum ben kuzu, baktım morarıyor yer değiştiriyorum, doktorum bana morarma olursa yer değiştir dedi kan toplanmasın diye, yine de bi doktoruna sor tabi sen 15+3 oldum bende
Nermin1002 91_sehla 91_sehla bende kullanıyorum doktorum göbekten yapabilecğimi söyledi göbekten yapıyodum ama son iki yaptığım iğne aşırı morluk yaptı 24. Haftamdayım dün kontolüm vardı sorduğumda bacaktan yada koldan devam edin göbeğiniz büyüdüğü için damarlar gerildi damara denk getirmiş olabilirsiniz dedi bende dün ilk kez bacaktan yaptm bacaktan daha çok zorlandm sanki ama mecbur buna da alışıcam ☺️
Alindaa Merveerhannn biraz öne eğilip göbek deliğimin üç cm alt kısmına vuruyorum.Zor olmuyor benim endişem bebeğe zararı olurmu diyeydi ondada doktorum mümkün değil o iğnenin rahmi delmesi dedi
Birsen25 Ben 15 haftalık oldum en başından beri koldan yapıyorum dr hiç fark etmez istediğin yerden yapabilirsin dedi özellikle sormuştum fark eden birşey olmaz önemli olan düzenli yapman demişti
ayseguler01 91_sehla benim ablam 2 çocuğunda da hep bacaktan yaptı iğneyi ikisi de sağlıklı şükür ayrıca ben de bir süre göbekten yaptım sonra zorlanmaya başladım ve bacağa geçtim herhangi bir sıkıntımız yok 🤲
denizkizimm 91_sehla bende 37 haftalık oldum en başından beri göbekten vuruyorum en etkili oradan oluyormuş doktorum öyle söylemişti.
Kumru2960 91_sehla canım bu benim ikinci gebeliğim ilk kızımda da hem göbekten belli Bi zamandan sonra yer kalmayınca koldan sonra yine göbekten vurdum. Kuzenim bacaktan bile vurdu. Suan ikinci gebeliğim Bi koldan Bi göbekten vuruyorum cünkü ilk hamilelikten tecrübeşiyim karın büyüdükçe iğne yerleri acıyor en azından büyyüyene kadar tahriş olmaz cok o zaman vururum diye. Doktorlar da diyor kol göbek olur diye.
91_sehla Çok sağolun 3 tane düşüğüm olunca çok endişe ediyorum ama sanırım göbekten devam edicem bundan sonra icim rahat etmiycek yoksa
Kumru2960 91_sehla nasıl istersen kuzum benimde bir düştüğüm oldu onndan sonra genetik test yaptırdım ve pıhtı sorunum olduğu ortaya cıktı. Hem corasprin hemm oksapar kullanıyorum. Korkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın 💛💛