Merkem Hosgeldinbebek canım bende aynı düşünceye kapıldım 6. ayımda adeti bekliyordum doktora gitmek için adet olmadım hamileymişim tam 6 ay sonunda oldu yani rahim toparlanması herleste aynı değil bide kafayı takmak stres yapmakta etkiliyor ben baktım olmadı evden uzaklaştım annem tatildeydi onun evine gittim ortamdan uzaklaşıp kafamı dağıttım ve o ay hamile kaldım yani çok kafana takma herşey nasip vakti saati var Allah sağlıkla versin🤲🏻🤲🏻
ozgei Hosgeldinbebek ovulasyon testi yapmadiysaniz mutlaka tavsiye ederim. Ben o sayede kaldığımı düşünüyorum, kürtaj sonrasi yumurtlama günlerim değişti🤷♀️
Hosgeldinbebek ozgei kürtaj sonrası bi kaç ay 30 35 günde regl olmaya başladım, normalde 28 i geçmez. Haklısınız yumurtlama gününü de değiştirmiş olabilir bu ay test deneyeceğim inşallah
sutlaacc Hosgeldinbebek merhaba canım geçmiş olsun bende haziranda kürtaj oldum bir adet görüp dene dedi doktorum ama hala hamile kalamadım bende. Vücut anca kendine geliyor sanırım diye düşünüyorum düzensizleşti çünkü adetim yeni yeni toparlıyor bu ay ovulasyon testi ile takipteyim 🥰
Cngul Hosgeldinbebek canım bende aralıkta oldum kurtaj ve hamile kalamadim 1 seneye yaklaştı korkuyorum bende kalamicam diye çok strese girdim belki bundandir ama girmicem çok yıprandım artik
Hosgeldinbebek Cngul doktora gittinz mi siz? Bir de kaçıncı Haftada ne sebeple kürtaj oldunuz zor mu geçti acaba
Cngul Hosgeldinbebek 12 olması gerekirken 9 haftada kalmış kalbi durmuş tahlil yaptırdım pıhtılaşma sorunum cıktı kurtaj olmak o an zor gelmiyor anestesiz oldum ama o an bebeğinin öldüğüne daha çok üzüldüm kurtaj 2 saniyede bitti ve sonra hiç ağrım olmadı gittim ama doğuda yaşıyorum piskolojik diyorlar çok takıyorum suan
Beyza070707 Hosgeldinbebek bende kürtajdan 1 yıl sonra hamile kaldım ovulasyon takibiyle mutlaka yumurtlama gününü takip etmelisin
Handevebade Hosgeldinbebek 1,5 yıl bekledim ilk günden kalmıştım ama kürtaj oldum o yüzden zor kalmıştım bende rahim toparlanacak zamanla canım şuan 2. Çocuğuma hamileyim darısı sana
Happykariner Basak0503 inşallah siz kürtaj oldugunuzda kaç haftalıktı benimki 5+4 de karnımda ölmüş ama 8 de fark edildi 8+1 de kürtaj oldum malesef
Basak0503 Happykariner kuzum bende 9+3 diye gittim ama bebeğimin kalbi 7+3 te durmuş. İçimde ölmüş. 7 aydır falan da gebe kalamıyorum. Şimdilik prolaktini ilaçla düşürmeye çalışıyoruz inşallah bizlerde gebe kalırız inşallah 🙏
BurcuLeyla Hosgeldinbebek bence hamile kalamıyorsanız mutlaka doktora gidin, ben de kürtajdan sonra 6 ay hamile kalamayınca doktora gittim rahim filmi çektirdim ve rahimde kürtajdan dolayı yapışıklık oluştuğunu öğrendim ve bu yapışıklık için histereskopi ameliyatı oldum. Sonrasında tekrar hamile kalabildim.
Cngul BurcuLeyla âdetleriniz azalmismiydi ben de kurtaj oldum adet azalması nedeniyle doktora gittim rahim filmi çekildim yapisikliktan şüphelenip ama yapisiklik çıkmadi kalamadimda
Hosgeldinbebek Kızlar sabah umutsuzlukla test yaptım, annemle konuşuyorduk telde. 30 dk sonra baktım 2 çizgi var 😍 şimdi bi test daha almaya gidiyorum, belki beklediği için çıktı
BurcuLeyla Cngul adetimde hiçbir değişiklik olmamıştı işin ilginç yanı. Yapışıklık olunca adet azalır ya da artar diye okumuştum nette.