momteacher necmozb canım 7.haftadan beri bende de vardı o tad anca anca düzeldi, 23.haftamdayım. Ne yaparsan yap düzelmiyır malesef çünkü hormonlardan kaynaklıymış🤷🏻♀️ Allah kolaylık versin
Maimai Valla naneli sakız, çeşitli şekerler. Bunlarla idare ettim. 6 ay bitti hala arada ağzımın tadı kaçıyo ferah portakal mandalina elma tarzı şeyler iyi oluyo işte. Öyle böyle idare ettim pek kusmam yoktu neyse ki…
gamzelinaz Agızda geçmeyen kötü tat ve yataga baglı yasama isteği… Cok yoruluyorum. İki lokma bişey yesem yorulup yatmak istiyorum. Daha da çok erken evre hamileyim. Sanırım bu yüzden de eşim sallamıyor. Hımm deyip geçiyor. Kokulara asırı hassaslastım anlatıyorum ama sadece dinler gibi davranıyor. Cidden bazı seyleri sorgulamaya basladım
2020ARALIK Bendede vardı ilk zamanlar ama sakız filan fayda etmiyo geçici çözüm çünkü içten gelen bişey zamanla kendi kendine geçiyor sabredin biz 32 haftalık olduk
Oznur1_23 necmozb o ağzında tat bozukluğu da hormonlardan canım ben 29 haftalık hamileiym daha benim var Mide bulantısı içinde Allah kolaylık versin benimde çok zor geçmişti
kubuduru necmozb sen bensin resmen ama ben 26 haftalık oldum.. senin haftalarındayken çok yoğun bulantı ve apacı bi tat oluyordu ağzımda. 15den sonra bulantılar azaldı ama o acı tat asla geçmedi şuan 26 haftalığım hala mide bulantısı ilacı içiyorm midem artk eskiye nazaran daha iyi ama en lezzetli seyleri de yesem 5 dakka sonra ağzımın içi apacı oluyor keyfimi kaçırıyor. Havuç ve mandalina rahatlatıyor bi de sakız çiğniyorum ama hiç biri tamamen geçirmiyor hatta dün bi arkadasıma sordum onda da acı tat çok oluyordu doğurunca geçti demi dedim sanki doğırsam da kalacak gibi hissediyorum dedim doğumda sonra hiç kalmadı geçti dedi rahatladım. 6 aydır ağzımın tadı yok iğrenç bi durum normal insanlar gibi bieşey yedkten sonra o yediğinin ağızda kalmasını vs özledim
necmozb kubuduru Evet ben de öyle hissediyorum. Sanki doğursam da bu tat kalacakmış gibi 😔Yemek yemekten nefret ettim. Canım bir şey istiyor sonra kalacak tat aklıma geliyor vazgeçiyorum. Havuç denemedim hiç hemen onu deneyeyim.
Esraaelisa1 necmozb 38+0 haftalık hamileyim ve hala kusuyorum prilam dr hap verdi doktor o hap olmasa günlerim geçmezdi ilk başlarda oluyor o şekilde tat durumların da v.s
kubuduru cansumt zaten muhtemelen ağzımızda bu acı tadı bırakan sey tükürük bezlerimiz o da hormonlardan 😥
Nesli61 Benimde ağzımda o acı tat var ve gerçekten artık sinirlerim bozuldu 😥 düzelsin diye ilaç içiyorum fayda etmiyor sonra yemek yiyorum belki geçer diye ama yok o tat hep var 😒
kubuduru necmozb kesnlklee ben de nelerden vazgeçiyorum sırf ağzımın tadı iyice bozulmasın diye. Özellkle de çikolata tarzı tatlı seyleri yiyince ağzım apacı oluyor. Her belirti kötüdür elbet ama hamilelkte ağız acılığı ve bulantı en barbatı bence çünkü hayat kalitesini çok düşürüyor insanın
Tazeanne0 necmozb bende 6+2yim bulantılarım başladı ama kusamama problemim var kusamıyorum ve yemeklerden 5 dk sonra özellikle boğazımda zehir gibi tat oluşuyor tükürüğümü bile yutamıyorum hele tatlılardan tiksinmeye başladım ama bu günler geçicek inşallah 😊
Cicoveannesi Tazeanne0 resmen beni anlatmıssın😭Tatlıyı görmek dahi istemiyorum.Hersey kokuyor.Hersey yedikten sonra agzımda aynı tadı bırakıyor.🤮🥴Mide yanması ve mide eksimesi de üstüne tuz biber.
necmozb kubuduru Hem de nasıl. Kaliteyi bıraktım hayat kalmadı😩 Sürekli yatakta, yorgun bulantıyla birlikte ağızda sakız. Su da içemiyorum. Sudan tiksindim. Allah’ım yavrular sağlıklı doğsun da annelik çile çekmekmiş 🤓