afrasil Kızlar birşeyi merak ediyorum rahim filmi çekilmek istiyorum fakat devlet ve özel arasında fark var mı ? Anestezi den bahsetmiyorum ilgi alaka tedavi sonuç çözüm gibi yani . Bir kaç kişiye sordum ikisi aynı diyende var , özel daha iyi diyende .
anneadayi33 afrasil biri paralı biri parasız devlette zaten çok ilgilenmiyorlar bir ikincisi anestezi değil demişsin ama anestezi olmadam zor bir şey haberin olsun
sedasuzan afrasil bence fark eden bisey yok çünkü doktoruna bağlı tamamen iş onda bitiyo özele giden doktorlar devletten çıkma ben devlette yaptırdım benim doktorum çok iyi ve ilgili bi doktordu saolsun ama tek sorun benim sol tüpüm tıkalıydı sağ acıktı sol tarafım tıkalı olduğu için acıdı ama sağ taraf gayet rahat geçiş sağladı
Yasemin301 anneadayi33 anestesisiz yapan ve cokta kolay acisiz yapan okadar cok yer var ki makineye bagli kolay olup olmayacagi, ben anestezi almadan yaptirdim cokta kolaydi normal muayene gibi yerine göre degısir zor olup olmayacagi
afrasil anneadayi33 Devlet ve özel arasındaki anestezi farkını biliyorum öyle yazmasam herkes devlette anestezi yok özelde var yazacaktı o yuzden yazdım zaten bunu biliyorum . Özel in paralı devletin parasız olduğunu bilmeyende yoktur herhalde :) .
Ttugceeli Bugüne kadar 2 sefer çektirdim ikiside özel de anestizisiz. Zaten 10 saniye sürecek boşuna narkoz alma dediler üstelik anestezili daha pahalıydı. Normal çektirdim
afrasil Ttugceeli ben Kıbrıs ta yaşıyorum canım burda normal 1.000 tl anestezili 1.200 tl devlet hastanesi yapmıyor burda bende eğer çok fark yoksa memlekete gidersem devlette çekinirim bosuna vermem diye soru açtım . Teşekkür ederim . Bende narkoz almak istemiyorum bide görmek istiyorum :))
elfgztkk Bende özelde yaptırdım geçen ay fatihte Colormed diye bir görüntüleme merkezinde doktor o kadar ilgiliydi ki anestezisiz çektirdim hicbisey anlamadımmm ağrısız oldu💕
afrasil elfgztkk sevindim senin adına canım . Ben Kıbrıs ta yaşıyorum burda devlette rahim filmi yok özelde var normal 1.000 tl anestezili 1.200 tl . Bende bir farkı yoksa memlekete gidersem orda devlette çekinirim diye sordum
Burcinirak afrasil bence anestezili özelde çektir.Anestezi almadan yapılan resmen bi travma bence o kadar çok can yanıyor ki anlatamam.Anestezili Bile çektirsen uyandıktan sonra acın oluyor düşün hani uyanık yapsan daha ne acılar olur.Arada farkta yok 1200 anestezili yaptır söyleyenlere kulak asma bence
afrasil anneadayi33 aynen ama aynı şey ise özele o kadar para vermeye değmez . Bende bunu merak ettim zaten farki var mi diye
Acemianne98 sedasuzan bildiğim kadarıyla tüpler kapalıysa acımaz benim ikisi de acıktı ve adet sancısının beş on kartı fazla agrı oldu beş dk sonra geçti filimden bir ay sonra da hamile Kaldım
Acemianne98 afrasil ben devlette yaptırdım gayet iyidi hatta yaptığım ay hamile kaldım beş dk sürüyor zaten tabi agrı konusuna gelince de kişiden kişiye değişiyor bence