haziranin25i Dilara1503 benim göbek bir anda çıktı valla herkes ne oluyor dedi 😂😂 dediğin gibi biz daha çabuk gösterdik kilomuzu sanırsam 🥴😎
Dilara1503 haziranin25i ben kilo alıyorum ama gösterdiğimde bir kilo yok enteresan olanı tüm vücuduma yayılıyor çünkü belirli bir bölgem almıyor 😅
Zemzemtuzla 62 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum 36 ıncı haftadayım ..!! 18 kilo çok fazla kafayı iljlerde çok taktım ama napayım alsm elimde olmadan ..Kızım sağlıkla kucağımda oşsunda veririm diye düşünüyorum❤️🥰
Aysnpmk Maysadmr 55 kg ile hamile kaldım şu an 72 kg oldum Daha 29+1 iz birde 🤦🏻♀️ Ama ikizlere hamileyim napayım onlar kilo alsın da ben Doğumdan sonra bir şekilde veririm 🥰
Pembisanne Miragee ben de 42 ile kaldım 22 deyim 48 kiloyum doğumdan sonra 45 te bırakmayı düşünüyorum
avokadonunannesi Pembisanne ben hayatımda hiç 44 kilo üzerine cikamadim ilk deneyimim olacak bakalım nasıl olacak 😂
Almilaaa Boncukgiller003 benim aslında iştahım kendimi bildim bileli yoktur hamileliğimde de hiç aşermem bile olmadı normal yediğim şeylere devam ediyorum